gusia-s napisał(a):W przeciwieństwie do Janusza nie miałam powodu do ucieczki
Nigdy nie miałem domku na kółkach ... a w nocy w namiocie było 12 stopni, w dzień 17-20 i więcej chmur niż słońca.
gusia-s napisał(a):W przeciwieństwie do Janusza nie miałam powodu do ucieczki
jolcix napisał(a):jestem
Mikromir napisał(a):Ja też!
mysza73 napisał(a):I ja popatrzę
lotnikwsk napisał(a):Witam
W taki upał lepiej się czyta
marze_na napisał(a):Na Krku nie byłam, popatrzę w relacji. Z przyjemnością, bo lubię jak piszesz .
gusia-s napisał(a):Krk mój ulubiony dał mi moc satysfakcji, muszę tu być
aga_stella napisał(a):Też jestem. Pisz, pisz bo w planach, może tych odleglejszych, ale jest, więc chętnie popatrzę.
CROnikiCROpka napisał(a):Popatrzę:
anakin napisał(a):Chodzi za mną już ten KRK od dawna.
wiolek_lp napisał(a): więc z chęcią zasiadam
maslinka napisał(a):Z przyjemnością popatrzę
elka21 napisał(a):W owczym pędzie , i ja dołączę do śledzenia relacji
Janusz Bajcer napisał(a):Byłem na Krk raz
Mikromir napisał(a):kilka osób na forum pisało, że Krk, to takie połączenie Pagu z Hvarem
Ja tak pisałam - ale wyłącznie o Starej Bašce...
Ciekawa jestem, co tam zobaczyłaś...
marze_na napisał(a):Ale woda!
Aż mi się na plażę zachciało .
gusia-s napisał(a): szczególnie plażowo i widokowo mi przypadł do gustu.
Ciekawa jestem Waszych doznań.
CROnikiCROpka napisał(a): może kiedyś ten Krk, wracając z Chorwacji... hmmm
anakin napisał(a):W jakim terminie byłas?
Bo dosyć tam...pusto (przynajmniej na tych zdjęciach, które już są )
wiolek_lp napisał(a):Krk jest w moich planach, gdy zdecydujemy się powiększyć naszą rodzinę ( bo najbliżej )
maslinka napisał(a): Tam mnie jeszcze nie było...
Janusz Bajcer napisał(a): uciekłem do Zatonu
gusia-s napisał(a): Domniemuję, że w ostatnią majówkę Pierwsze 2 tyg. lipca też można tam liczyć na luz, z wyjątkiem plaży w Basce.)
ruzica napisał(a):jolcix napisał(a):jestemMikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a): uciekłem do Zatonu
Do Zatonu koło Zadaru czy Dubrovnika Jakie były powody ucieczki
:
Janusz Bajcer napisał(a): więcej chmur niż słońca.
mchrob napisał(a):Też jestem ciekawy tej wyspy. Może w przyszłym roku? Więc będę wpadał .
Janusz Bajcer napisał(a):Do Zatonu koło Zadaru (tam złapałem belonę)
Powód podałem w kolejnym poście.
Pääkäyttäjä napisał(a):My za półtorej miesiąca znów na Krk do Krku - i już nie mogę się doczekać
Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a): więcej chmur niż słońca.
Też nie mogłam się uskarżać na brak chmur na Krku. W tydzień także spadło więcej deszczu niż podczas wszystkich moich wcześniejszych 6 długich pobytów w Chorwacji razem wziętych. Mimo to miło wspominam Starą Baškę.
Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a): więcej chmur niż słońca.
Też nie mogłam się uskarżać na brak chmur na Krku. W tydzień także spadło więcej deszczu niż podczas wszystkich moich wcześniejszych 6 długich pobytów w Chorwacji razem wziętych. Mimo to miło wspominam Starą Baškę.
Janusz Bajcer napisał(a):gusia-s napisał(a):W przeciwieństwie do Janusza nie miałam powodu do ucieczki
Nigdy nie miałem domku na kółkach ... a w nocy w namiocie było 12 stopni, w dzień 17-20 i więcej chmur niż słońca.
Janusz Bajcer napisał(a):Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a): więcej chmur niż słońca.
Zimno i deszcz na kempingu nie pozwoliły miło wspominać otok Krk.
ruzica napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a): może kiedyś ten Krk, wracając z Chorwacji... hmmm
Z Dalmacji chyba chciałaś powiedzieć Krkowi niczego nie brakuje.
ruzica napisał(a):Jeśli macie siłę czytać i oglądać w ten upał to zapraszam ofkors
Habanero napisał(a):ps
Cres nie jest przypadkiem ciut większy
Powrót do Nasze relacje z podróży