Dzięki za Brać
może się przyda w 2017 r.
Lednice napisał(a):Relacja jak zawsze bardzo długa
elka21 napisał(a):Pozdrawiam i życzę miłego szusowania.
Buber napisał(a):Z przyjemnością poczytałem, tym bardziej, że to o Bracu.
mysza73 napisał(a):Jak mam się nie bać , widziałam że na nartach jeździłaś i zimę przywołujesz ,
mysza73 napisał(a):i te nartowe też poczytam, a co mi tam
lotnikwsk napisał(a):Dzięki za Brać
może się przyda w 2017 r.
maslinka napisał(a):Top 10 atrakcji CROwakacji 2015 (niekoniecznie w tej kolejności ):
...
3. Povlja jako całość
Hercklekot napisał(a):Nic sie nie martw Krzysiek - Hvar też piękny a Brač nie ucieknie...
andeo napisał(a):Dzięki Agnieszko za super relację ,za poświęcony czas,za podzielenie się ciekawostkami,wrażeniami .Jeszcze na Brać nie dotarłam,ale jak dotrę to na pewno się przyda ...
Wiesz ,niedawno czytałam Twoje pierwsze doświadczenia na "pływadełku" w Omiśu na spływie pontonem i pomyślałam sobie ,jak wielki progres nastąpił od tego czasu...teraz pływasz po wodach Jadranu swoim własnym kajaczkiem
Mikromir napisał(a):maslinka napisał(a):Top 10 atrakcji CROwakacji 2015 (niekoniecznie w tej kolejności ):
...
3. Povlja jako całość
Nie sposób się z Tobą nie zgodzić.
Plaże w Murvicy i okolicy - baaardzo...
Mikromir napisał(a):Dziękuję za świetną jak zwykle relację. Bardzo (a miejscami nawet strasznie ) przyjemnie się czytało.
lotnikwsk napisał(a):maslinka napisał(a):Planujesz daleko do przodu
Nie mam innego wyjścia
bo kto mi odda 100 euro wpłaconej zaliczki na Hvar 2016
lotnikwsk napisał(a):.....Agnieszko już nie przeszkadzamy
Teraz urlop spędzamy bardziej leniwie I więcej przebywamy na wodzie i w wodzie
ruwado napisał(a):Przekanałaś mnie, że koniecznie trzeba zatrzymać się w Zagrzebiu.
andeo napisał(a):To prawda było bardzo intensywnie ,ale i teraz też nie jest wcale leniwie
Zauważyłam ,że my też z wakacji na wakacje coraz spokojniej ,ale mam nadzieję ,że to nie reguła i jeszcze wróci ta intensywność ,bo lubię czynnie wypoczywać
Adek99 napisał(a):Również dzięki za relację, po Breli i Ivanie (Hvar) Brać to mój potencjalny kierunek na trzeci raz w Cro
Powrót do Nasze relacje z podróży