Cieszę się, że odebrało Wam słuch tylko na chwilę
Zagrzebia nie miałem okazji zwiedzać i w sumie nie miałem w planie, ale ładnie go (kolejny już raz pamiętam, pokazujesz Agnieszko
tony montana napisał(a):Cieszę się, że odebrało Wam słuch tylko na chwilę
tony montana napisał(a):Zagrzebia nie miałem okazji zwiedzać i w sumie nie miałem w planie, ale ładnie go (kolejny już raz pamiętam, pokazujesz Agnieszko
maslinka napisał(a):Chcieliśmy mocnych wrażeń, no to mamy Teraz pora się trochę wyciszyć (chociaż w uszach ciągle słyszymy piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii )
Mikeee napisał(a):maslinka napisał(a):Chcieliśmy mocnych wrażeń, no to mamy Teraz pora się trochę wyciszyć (chociaż w uszach ciągle słyszymy piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii )
wiem co czuliście.
Ja tak miałem po koncercie AC/DC a w szczególności po kawałku "For those about to rock, we salute you"
wytoczyli 12 armat na scenę uderzenia z wystrzałów czułem na wszystkich narządach wewnętrznych...
Mikeee napisał(a):fajny ten Zagrzeb - nigdy nie myślałem o tym, żeby tam zajrzeć na dłużej
pozdrawiam,
Michał
Obrazek
Ta rzeźba to "Žena na prozoru". Inspiracją dla artysty była przeszłość ulicy Tkalčićeva, która na początku XX wieku była odpowiednikiem amsterdamskiego Red Light District.
A tak pomnik prezentuje się z... drugiej strony:
Obrazek
marze_na napisał(a):Katedra cudowna.
Jednak co gotyk to gotyk .
TomKinS napisał(a):Świętujmy razem, osiem do dziesięciu. Agnieszko, Twoja lektura jest ? ... no jaka? ... oczywiście obowiązkowa. Wpisuje się w kanon lektur obowiązkowych. Jesienna lektura Maslinki. - Hasło- Chcesz poczuć się lepiej ? ... przeczytaj ... .
andeo napisał(a):O Zagrzebiu czytałam już u Ciebie nie raz ,ale za każdym razem jest inaczej,bardzo ładne miasto,muszę i ja kiedyś obrać ten kierunek .
Sara76 napisał(a):Zagrzeb w słońcu jest jakiś taki weselszy i piękniejszy (niż w deszczowej aurze - moje fotki są smutne i szare) dlatego cierpliwie czekam na ciąg dalszy
Powrót do Nasze relacje z podróży