Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Relacja z białym kamieniem w tle

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 11.11.2015 20:19

Pożegnanie z JADRANEM????

8O 8O 8O
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 11.11.2015 20:34

W tym roku zamiast prom z Supetaru wybraliśmy Pelješčanke z Sumartinu. Według mnie był to błąd, bo podróż z Makarskiej do Spitu zajęła nam stosunkowo długo i w przyszłym roku raczej znów zdecydujemy się na Supeter. Jedyny plus dla nas był taki że przystań w Sumartinie widzieliśmy z tarasu i wyruszyliśmy z apartmanów na pół godziny przed odpłynięciem.

Co do strony wyspy w okolicach Sumartinu to też twierdzę że są mało eksplorowane i nawet na naszym forum jest niewiele informacji o tej części wyspy :wink:
Jadąc do Puntinaka w 2013roku nie potrafiłem żadnych informacji o okolicy znaleźć :oczko_usmiech: :mrgreen:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.11.2015 21:11

Sumatrin to dla mnie porażka.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.11.2015 21:17

FUX napisał(a):Sumatrin to dla mnie porażka.

W takim razie to dobrze, że na Braču jest tylko Sumartin. :oczko_usmiech:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.11.2015 21:31

Oj. Podwójna literówka.
O Supetar chodziło.
Mea culpa.
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 11.11.2015 21:49

Jak miło w paskudne listopadowe dni wrócić do słonecznej Chorwacji... czekam na ciąg dalszy
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 12.11.2015 09:21

Zaciekawiło mnie to dlaczego musieliście wcześniej opuścic Cro, więc czekam na ciąg dalszy. Szczególnie, że w przyszłym roku będziemy stacjonować na campingu w Seget Vranjicy w Trogirze
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.11.2015 15:01

tony montana napisał(a):Pożegnanie z JADRANEM????

8O 8O 8O

Tylko w sensie kąpieli, bo jeszcze go zobaczymy :)

dids76 napisał(a):W tym roku zamiast prom z Supetaru wybraliśmy Pelješčanke z Sumartinu. Według mnie był to błąd, bo podróż z Makarskiej do Spitu zajęła nam stosunkowo długo i w przyszłym roku raczej znów zdecydujemy się na Supeter.

No to chyba dobrze zrobiliśmy 8)

Sara76 napisał(a):Jak miło w paskudne listopadowe dni wrócić do słonecznej Chorwacji... czekam na ciąg dalszy

Te dni mnie dobijają... Trzeba się trochę wygrzać we wspomnieniach, chociaż już niewiele zostało do końca relacji.

agata26061 napisał(a):Zaciekawiło mnie to dlaczego musieliście wcześniej opuścic Cro, więc czekam na ciąg dalszy. Szczególnie, że w przyszłym roku będziemy stacjonować na campingu w Seget Vranjicy w Trogirze

Nie napisałam, że opuściliśmy Cro ;) Już niedługo wszystko się wyjaśni :)
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 12.11.2015 22:59

Agnieszko. Czytam Twoją opowieść i podziwiam zdjęcia, i faktycznie, w te listopadowe dni czuć ciepło chorwackiego lata, ale i smutek pożegnań. Napisz kiedyś książkę, bogato ilustrowaną, o swojej miłości do Chorwacji, a będę pierwszym, który poprosi Ciebie o dedykację na pierwszej stronie. Tomasz.
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 13.11.2015 01:13

Korki i plus 40 stopni to kiepskie połączenie , chociaż dzisiaj wielu wybrałoby takie :wink:

Pozdrawiam
Piotr
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 13.11.2015 16:14

TomKinS napisał(a):Agnieszko. Czytam Twoją opowieść i podziwiam zdjęcia, i faktycznie, w te listopadowe dni czuć ciepło chorwackiego lata, ale i smutek pożegnań. Napisz kiedyś książkę, bogato ilustrowaną, o swojej miłości do Chorwacji, a będę pierwszym, który poprosi Ciebie o dedykację na pierwszej stronie. Tomasz.

Tomku, dziękuję za miłe słowa :)
Smutek pożegnań - niestety, to już niedługo... Ale wydłużymy sobie jeszcze pobyt w Chorwacji, chociaż nie tak, jak planowaliśmy ;)

piotrf napisał(a):Korki i plus 40 stopni to kiepskie połączenie , chociaż dzisiaj wielu wybrałoby takie :wink:

Ja na pewno :P
Jesień lubię tylko tę złotą. Takiej, jak jest teraz, nie cierpię :roll: I chyba nie jestem w tym odosobniona ;)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 13.11.2015 17:57

maslinka napisał(a):Termometr pokazuje 40 stopni, a Fabiak jest autem bez klimy :roll: To chyba najgorsze wspomnienie z tych wakacji...

8O 8O 8O Nie dziwię się, że źle to wspominasz ... współczuję.
Klima w aucie to czasem przydatna rzecz.
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 16.11.2015 21:55

Fajnie powspominać wakacje,nadrobiłem zaległości, jakoś skokami czytam, a upały były potężne. Raz miałem wrażenie że mózg mi się gotuje, więc klima była miłą odmianą. Czekam na Trogir, byłem tam dawno i mam ochotę wrócić, jak zwykle fajna relacja.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 17.11.2015 18:27

No dobra Aga, co z tym Jadranem bez kąpieli ? ;(
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 19.11.2015 12:41

Piter_M napisał(a):
maslinka napisał(a):Termometr pokazuje 40 stopni, a Fabiak jest autem bez klimy :roll: To chyba najgorsze wspomnienie z tych wakacji...

8O 8O 8O Nie dziwię się, że źle to wspominasz ... współczuję.
Klima w aucie to czasem przydatna rzecz.

Wiem, wiem, że przydatna :) Mam w swoim autku, ale ono jest za małe, żeby nim jechać na wakacje...

Kolejne auto, które kupimy (następca Fabiaka 8O), musi być z klimą!

janusz07 napisał(a):Fajnie powspominać wakacje,nadrobiłem zaległości, jakoś skokami czytam, a upały były potężne. Raz miałem wrażenie że mózg mi się gotuje, więc klima była miłą odmianą. Czekam na Trogir, byłem tam dawno i mam ochotę wrócić, jak zwykle fajna relacja.

Dzięki, Janusz :)
Niestety Cię rozczaruję - Trogiru ostatecznie nie będzie...

;)

tony montana napisał(a):No dobra Aga, co z tym Jadranem bez kąpieli ? ;(

Hej Tony!
Mam trochę problemów zdrowotnych :(

Ale myślę, że dzisiaj, może już całkiem niedługo, pojawi się ciąg dalszy :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Relacja z białym kamieniem w tle - strona 33
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone