konoba i kamienne domki faktycznie bardzo urokliwe, plaża zresztą też:)
Odkrywacie kolejne piękne rejony Brac my spędziliśmy tam tylko kilka dni i takie zachęty bardzo mi leżą:)
Mikromir napisał(a):Bardzo dziękuję za szczegółowe informacje i zdjęcie.
AniaJ. napisał(a):Piękna zatoczka
Widzę, że Brač musi ponownie zagościć w moich planach...na kiedyś
ArliJ napisał(a):konoba i kamienne domki faktycznie bardzo urokliwe, plaża zresztą też:)
Odkrywacie kolejne piękne rejony Brac my spędziliśmy tam tylko kilka dni i takie zachęty bardzo mi leżą:)
Buber napisał(a):Jest weekend to nadrabiam zaległości ...
Piękne miejsce odnalazłaś Agnieszko - aż chce się tam być ...
Od tej strony Murvicy nie poznałem.
W przyszłym roku pewnie nie będę miał czasu ... ale na taką zatoczkę może uda się urwać z tydzień .
Buber napisał(a):No i wspaniałe wyprawy z Zoranem do jaskini Smoczej w 2009 i 2014 - każda inna, z innymi opowieściami, inną trasą.
maslinka napisał(a):ArliJ napisał(a):konoba i kamienne domki faktycznie bardzo urokliwe, plaża zresztą też:)
Zdecydowanie musicie się wybrać na dłużej
ArliJ napisał(a):wtedy taki był plan ale niestety z przyczyn osobistych musieliśmy skrócić pobyt...nigdy też nie powstała relacja z tego rejonu (Makarska , BiH i Brac) bo mam dziwny/niedziwny uraz:(
tony montana napisał(a):Fikusny ten Zlatni Rat z brackiego kamienia
Buber napisał(a):Oj trochę się gastronomia zepsuła w Bolu, przez te kilka lat ...
Ciekawy jestem gdzieście wylądowali ...
Pułapek tam dużo (przynajmniej tak było rok temu).
Hercklekot napisał(a):A ja jeszcze nawiążę do Murvicy - rewelacja! Że też nie chciało nam się pójść tam gdzie Wy. Rozważając powrót na Brać kiedyś na pewno Murvica będzie topowym miejscem, gdzie będziemy szukać apartmana. Relacja bombowa!!!
maslinka napisał(a):Buber napisał(a):Oj trochę się gastronomia zepsuła w Bolu, przez te kilka lat ...
Ciekawy jestem gdzieście wylądowali ...
Pułapek tam dużo (przynajmniej tak było rok temu).
Nie wpadliśmy w żadną z nich, bo poszliśmy w sprawdzone miejsce - do pizzerii Skalinada
Buber napisał(a):Ale to też mój typ...
Jedyny lokal w centrum, który trzyma poziom.
Te wszystkie na dole i nowe i stare (nie pamiętam to wielkie - to chyba Topolino) - taka kichaaaa.
loverosa napisał(a):Relacja cudna jak zwykle:) Murvica No i się zakochałam...ale czy mój nastoletni syn będzie się nudził,jeśli tam wybierzemy następne wakacje? Mało informacji na naszym forum.Widziałam na youtube nową drogę z Bol do Murvicy hmm ...
loverosa napisał(a):Coraz mniej miejsc w Chorwacji dzikich i wyludnionych
maslinka napisał(a): I myślę, że miejscowość będzie się rozwijać. Tylko czy to wyjdzie jej na dobre?
loverosa napisał(a):Myślę też nad stacjonowaniem w Bolu,a wtedy już blisko do Murvicy.
Coraz mniej miejsc w Chorwacji dzikich i wyludnionych
Mikromir napisał(a):Nie sądzę. Jedzenie w konobie Marija w Murvicy już w tym roku było fatalne i to za cenę jak w Bolu. Co będzie gdy popyt jeszcze wzrośnie?....
Powrót do Nasze relacje z podróży