Padłem ...
Mikromir napisał(a):Ejże, znam tego gościa...
gusia-s napisał(a):Też miałam takiego rudzielca a nawet 3 ale niestety już są po "tamtej stronie"
Michas napisał(a):oj warto, mała zajawka:
Michas napisał(a):gdzie są te lokalizacje? nie ma do tego odcinka mapki
Michas napisał(a):Na OSM kemping zlokalizowany jest poza miastem, dosyć daleko od morza
Buber napisał(a):
Padłem ...
maslinka napisał(a):Mikromir napisał(a):Ejże, znam tego gościa...
Trochę jak Garfield, prawda? Też wygląda na niezłego cwaniaka
Proszę, błagam, ... robimy zdjęcia. Tam, gdzie skierujemy nasz obiektyw, to są niezapomniane , dla nas, najpiękniejsze widoki. Związane z naszymi przeżyciami, doznaniami czy odczuciami. Ale je fotografujemy. NIE focimy, cokolwiek to znaczy. Przepraszam, ale focenie kojarzy mi się z wymiotowaniem. Taką mam fobię.Po drodze focimy widoczki z stronę Biokova:
Mikromir napisał(a):Zdecydowanie. Wylegiwał się w knajpie patrząc łakomie na pizzę. Jestem przekonana, że urokiem osobistym wyłudzał od klientów smaczne kąski...
TomKinS napisał(a):Proszę, błagam, ... robimy zdjęcia. Tam, gdzie skierujemy nasz obiektyw, to są niezapomniane , dla nas, najpiękniejsze widoki. Związane z naszymi przeżyciami, doznaniami czy odczuciami. Ale je fotografujemy. NIE focimy, cokolwiek to znaczy. Przepraszam, ale focenie kojarzy mi się z wymiotowaniem. Taką mam fobię.Po drodze focimy widoczki z stronę Biokova:
andeo napisał(a):Maslinko,ładnie to tak wszystko obfocić ?
A poważnie ,to czekam na ostatni dzień na Braću
Mikromir napisał(a):Ups, ja napisałam o knajpie zamiast o restauracji... trochę się boję, że to też źle...
piotrf napisał(a):A mnie przy tym zdjęciu przypomniał się tekst autorstwa Jana Tadeusza Stanisławskiego :
(...)
SYLWKA_2014 napisał(a):Witam, tak czekam na odpowiedni moment, żeby się przyznać do czytania, śledzenia kolejnych wpisów. Ale już dłużej nie będę czekać ). Cudowna relacja, wspaniałe wskazówki do zwiedzenia wyspy. Zaczarowałyście mnie Dziewczyny (razem z Minimartini) Bracią, do tego stopnia że rezerwacja już klepnięta od miesiąca (tydzień Murvica + drugi w Supetarze). Specjalne podziękowania będą też dla pewnego Pasażera, ale to nie ten wątek. Mam nadzieję, że jeszcze trochę popiszecie, bo co ja będę czytała i oglądała. Bardzo serdecznie pozdrawiam.
TomKinS napisał(a):fotografujemy. NIE focimy, cokolwiek to znaczy.
andeo napisał(a):O kurczę,jeden dzień w 4 odcinkach?! będzie się działo!
Powrót do Nasze relacje z podróży