No i doczekałam się odcinka o mojej kochanej Povlji
Tak mi się cieplej na sercu zrobiło i zatęskniłam jeszcze mocniej :)
Już zaczynam planować przyszłoroczny urlop
Aguha napisał(a):Cały czas jestem i tak sobie myślę, że jak bogi wszelakie pozwolą to za rok będzie Brač.
Pozdrawiam
janusz07 napisał(a):Uff, nadrobiłem zaległości, wrzesień dał popalić. Piękny ten Brać, przejechałoby się...
ELIMAR napisał(a):No i doczekałam się odcinka o mojej kochanej Povlji
Tak mi się cieplej na sercu zrobiło i zatęskniłam jeszcze mocniej :)
Już zaczynam planować przyszłoroczny urlop
maslinka napisał(a):W te cudne okoliczności, w ciszę i spokój lipcowego popołudnia wdziera się gwałtownie pewien obcy czynnik :
Nie żeby psuł krajobraz To nam nie przeszkadza, ale umc, umc dochodzące z pokładu statku już tak.
Okazuje się, że tenże czynnik wcale nie jest obcy plażującym w tym miejscu turystom. Machają radośnie, podskakują i tańczą w rytm muzyki dobiegającej z ... Makarskiego Jadranu
Tak, tak, przed nami Makarski Jadran w całej okazałości:
dids76 napisał(a):To znaczy że byliście tam około 17:40, według "Makarskiego Jadrana" można zegarki regulować Nawet jak go nie widać to go słychać
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Ale Plavac i tak jest na pierwszym planie
Ciekawe, czy Piotrek (Plavac) o tym wie.
Stasiek18 napisał(a):Oglądam twoje kajakowe wędrówki
Sam zabieram kajak od kilku lat,ale nie zawsze czas pozwala z niego korzystać
W tym roku korzystałem ze starego kajaka tylko przez kilka dni ,ale najciekawsze zakątki zwiedziłe przy pomocy kajaka
andeo napisał(a):Fajne te rzeźby z białego kamienia ,ja mimo że jeszcze na Braću nie byłam ,mam bransoletkę z białymi kamykami zakupioną w Splicie .To moja ulubiona pamiątka z Cro
andeo napisał(a):fajny filmik na you tube FANTAZAM polecam , byłaś tam może Maslinko?
andeo napisał(a):Ten obrazek wykonany przez panią u której mieszkaliście też bardzo fajny,warto sobie taką pamiątkę samemu stworzyć
longtom napisał(a):Model jakby znajomy.
Powrót do Nasze relacje z podróży