evil napisał(a):Oczywiście też oglądam i podziwiam moją ulubioną autorkę z piwkiem w ręku
Elizasz napisał(a):Witaj Maslinko
I ja dołączę z ciekawością. W zeszłym roku byliśmy na tej wyspie, ale niestety niewiele wtedy zobaczyliśmy . Za rok znów jedziemy, to pooglądam chętnie, co Wam udało się obejrzeć
maslinka napisał(a):Zmierzamy w stronę kościoła i słynnego na cro.pli bimboma , który niektórym Forumowiczom nie dawał spać:
morgana napisał(a):Zdecydowanie za dużo jest fajnych miejsc w Chorwacji, bo wszędzie chciałoby się wracać, a tak się nie da, niestety...
Sara76 napisał(a):Bardzo nastrojowe są Twoje zdjęcia, na których widać zachodzące słońce, bracki kamień nabrał nowego oblicza. Czekam na ciąg dalszy i jestem pełna podziwu, że pamiętasz wszystkie szczegóły, zwłaszcza nazwy poszczególnych zatoczek i plaż
maslinka napisał(a):Pizza niestety słaba... Nie ma startu do tej serwowanej w Rivie w Supetarze.
Tak jak pisałam, pizza słaba. Może jedzenie w Rivie (wszystko, co tam zamówiliśmy było pyszne) nas rozpieściło...
Buber napisał(a):Agnieszko pięknie udało się Wam złapać "złotą godzinę" na fotki z Sutivanu.
Przez co lepiej wygląda niż w rzeczywistości .
Buber napisał(a):Zdradź mi Twój rank brackich miejscowości ... no przynajmniej podium .
ma77 napisał(a):Podczas wakacji w Splitskiej za każdym razem jak odwiedzaliśmy Supetar, stołowaliśmy się w Rivie i rzeczywiście jedzenie mają wyśmienite. (Najbardziej mi smakowało to samo danie z cevapcici, które widziałem na którymś z Twoich zdjęć)
ma77 napisał(a):maslinka napisał(a):Pizza niestety słaba... Nie ma startu do tej serwowanej w Rivie w Supetarze.
Tak jak pisałam, pizza słaba. Może jedzenie w Rivie (wszystko, co tam zamówiliśmy było pyszne) nas rozpieściło...
Podczas wakacji w Splitskiej za każdym razem jak odwiedzaliśmy Supetar, stołowaliśmy się w Rivie i rzeczywiście jedzenie mają wyśmienite. (Najbardziej mi smakowało to samo danie z cevapcici, które widziałem na którymś z Twoich zdjęć)
maslinka napisał(a):Do zalet Sutivanu za kilka dni doliczymy beach bar w zatoce Livka - bardzo fajne miejsce
marze_na napisał(a):A my przy pierwszej wizycie dostaliśmy tam tak okropne kalmary, że więcej do Rivy nie zajrzeliśmy .
Moje były na žaru, męża pržene i jedne gorsze od drugich .
marze_na napisał(a):maslinka napisał(a):Do zalet Sutivanu za kilka dni doliczymy beach bar w zatoce Livka - bardzo fajne miejsce
A jakie tam palacinki serwowali Palce lizać .
marze_na napisał(a):Jak pisałam swoją relację, to mnie poprawili, że ta zatoka to Likva
mysza73 napisał(a):Traktor rzeczywiście suuuper
Arooo napisał(a):Natomiast w barze przy plaży Livka wszystko smaczne i świeże.
maslinka napisał(a):
Od razu uderza mnie wyjątkowy klimat tej miejscowości. Życie toczy się tu nieśpiesznie i, co dziwne, zauważamy więcej miejscowych niż turystów. Panowie siedzą w kafejkach czy przed sklepikiem, sączą poranne piwo i żywo dyskutują
Powrót do Nasze relacje z podróży