jolcix napisał(a):pierwsza
Eunike1984 napisał(a):druga
Fajnie Maslinka, że już nadajesz
DamianM napisał(a):Trzeci.
Czekam na Foto z Piwem
Rafał78 napisał(a):Przysiadam się z przyjemnością
Pozdrawiam
AniaJ. napisał(a):Rewelacja, miałam przeczucie, że właśnie TAM spędziliście wakacje
Nie mogę się doczekać co pokażesz, kocham tą wyspę nie mniej niż jej sąsiadkę
Zamieniam się w czekanie na cd
Sylwetka... napisał(a):Zachęcona
loverosa napisał(a):Ale fajnie,siadam wygodnie:)
mysza73 napisał(a):Pogubiłam się w liczeniu która, ale jestem oczywiście .
kataryniarz napisał(a):Po 2 latach przerwy już nam się tęskni... poczytamy
kroj napisał(a):O! Jak dobrze, O Bracu myślę coraz głośniej.
Mervik milczy jak zaklęty, dobrze że zaczęłaś
Pozdrav
Ela
rbandula napisał(a):Jestem, na wyspie byłam w ubiegłym roku, jestem ciekawa Twoich wrażeń .
Lednice napisał(a):Jak maslinka, to zawsze jestem
CROberto napisał(a):Agnieszko ......dwa stoliki i żadnego piwa.....
Jubileusz wegetariański
Goniaa napisał(a):A już myślałam, że będzie zdrada Chorwacji na korzyść Grecji na przykład ... . Ale jednak wierni jesteście Ale skoro jubileusz, to nie można było postąpić inaczej
21monika napisał(a):Jak Brać to siadam i ja.
maslinka napisał(a):Goniaa napisał(a):A już myślałam, że będzie zdrada Chorwacji na korzyść Grecji na przykład ... . Ale jednak wierni jesteście Ale skoro jubileusz, to nie można było postąpić inaczej
Nie była to zdrada na rzecz Grecji, ale był element zdrady... Te wakacje były zupełnie inne z jednego powodu...
AniaJ. napisał(a):Rewelacja, miałam przeczucie, że właśnie TAM spędziliście wakacje ...
Goniaa napisał(a):maslinka napisał(a):Goniaa napisał(a):A już myślałam, że będzie zdrada Chorwacji na korzyść Grecji na przykład ... . Ale jednak wierni jesteście Ale skoro jubileusz, to nie można było postąpić inaczej
Nie była to zdrada na rzecz Grecji, ale był element zdrady... Te wakacje były zupełnie inne z jednego powodu...
Po takich słowach ciężko będzie się doczekać na c.d. A w dodatku o tej "zdradzie" będzie pewno na końcu, jak w filmie sensacyjnym
tony montana napisał(a):Wchodze w bialy kamien (a bedzie biala mewa?)
Roxi napisał(a):No to jestem.
Dobrze, że trafiłam na sam początek, będę na bieżąco
razpol napisał(a):Albo biały miś..
dids76 napisał(a):Oj, moja relacja z tego roku chyba sobie trochę poczeka, z taką konkurencją nie ma co pisać
gusia-s napisał(a):Obawiam się, że to będzie też nasz kolejny cel w Cro zatem chętnie popatrzę tym bardziej, że my również kempingowi i już kajakowi
poti napisał(a):Właśnie wróciłam z Brać, chętnie powspominam
Mikromir napisał(a):No nie mów, że byłaś znowu na Braču...
Po Twojej ostatniej relacji z tej wyspy domyślam się, że campu w Murvicy nie ominęłaś.
Mikromir napisał(a):Może się gdzieś mijałyśmy na drogach Brača...
Misia28 napisał(a):Jestem,jestem i czekam z cierpliwością na ciąg dalszy.Może za rok w piątą rocznicę wakacji w CRO wybierzemy się na Brać ...
Powrót do Nasze relacje z podróży