weldon napisał(a):Magda, tańczysz?
To się okaże jak padnie komenda: "Panie proszą panów"
weldon napisał(a):Magda, tańczysz?
Jak nie , jak takweldon napisał(a):Magda, tańczysz?
Spokojnie - komenda nie padnie, proponuję raczej "do kóleczka" "i rączki w górę" i "wesoło kołyszemy bioderkami "Piotrek_B napisał(a):To się okaże jak padnie komenda: "Panie proszą panów"
Tymona napisał(a): Panowie, ależ my tu offtopujemy
Tymona napisał(a):Proszę mnie tu do tańca nie wyrywać, bo ja usiłuje relacje pisać
weldon napisał(a):Piotrek, nie bałeś się tam jechać?
Tym bardziej z dziećmi?
MWN napisał(a):Szczerze powiedziawszy, że takiego nagromadzeniu kiczu jak w bazylice tzw. grobu Pańskiego próżno szukać w innych "świętych" miejscach.
weldon napisał(a):woka napisał(a): ... kto by chciał oglądać stare rudery.
Ja ...
wojan napisał(a):No to i ja się zapisuję jako trzeci do tego "porąbanego" klubu miłośników kiczowatych starych ruder
woka napisał(a):Wychodzi na to, że ja jestem przeciwnikiem ruder.
Nic z tych rzeczy .... towarzystwo mnie źle zrozumiało.
woka napisał(a):Widzę tych wszystkich "upiekszaczy" jak robią co tylko mogą aby turystę zachęcić ..... jak się pod nosem usmiechają, że naiwnych na tym świecie nie brakuje, że jakby tak wszystko odpowiednio upiekszyć to nawet g**o by się sprzedało.
Miejcie szanowne grono, czasami to na uwadze.
janniko napisał(a):masz jakieś swoje subiektywne spostrzeżenia co do:
janniko napisał(a):poziomu życia przeciętnego obywatela (tzw. stopa życiowa)?
janniko napisał(a):poziomu kultury osobistej (kierowcy, obsługa w kawiarniach i hotelach itp)?
janniko napisał(a):relacji pomiędzy obywatelami (życzliwość czy raczej coś takiego jak u nas)?
janniko napisał(a):stosunku do turystów i generalnie do tzw. "obcych"?
janniko napisał(a):czy wyczuwa się napięcie lub strach przed ewentualną wojną z sąsiadami ..
Piotrek_B napisał(a):... Pamiętaj o tym, ze jedną z naczelnych zasad doktryny wojennej Izraela jest to, że każda wojna musi być przez nich wygrana
Piotrek_B napisał(a): Poza tym czują się pewnie mając... Amerykanów klęczących przed nimi na kolanach .