Tymona napisał(a):Ale zrobiliście mi dziś mega niespodziankę
Nomadzie - i właśnie dlatego cieszę się, że odkopałeś moje małorzeczowe pisanie z głębin cro.plowiskiego archiwum Qurcze - chyba jakiegoś szampana muszę Ci postawiać
Jak widzisz prace wykopaliskowe wciąż trwają i przynoszą efekty i... doznania niespodziewane .
Myślę o kolejnym odkrytym relacyjnym skarbie (o za słowo: skarbie mogę oberwać, wybierz więc właściwe znaczenie .
Szampan , ''...francuskie...wina, nieźle się zaczyna'' (tekst jak z reklamy TV)-daj spokój, wiesz dokąd to prowadzi (w reklamie ).
ja napisałem czyli nomad napisał(a):Masz fajne poczucie humoru (zauważalne ) i pozytywny dystans do samej siebie.
Tymona napisał(a):Ale mile połechtałeś moje ego za co baaardzo dziękuję Bo ja się w życiu bardzo staram, żeby tak było
Też się staram w tym względzie i gibki język wypowiedzi czasem zawędruje to tu, to tam, i nabroi w relacjach swoją obecnością, aż pojawia się ''baaardzo'', chciałbym rozbawić kiedyś na skalę 5xa.
Słowa i ich interpretacja-oj stąpamy po lodzie (znowu) Dosyć.
Tymona napisał(a): Piotrze - ale to teraz czas na Twój awatarkowy ruch !
Przecież nie wstawię
Kiedyś coś wymyślę, może jakaś podróż przyniesie pomysł.
Pozdrawiam oczywiście na wesoło i proszę pozostałych, interpretujcie to właściwie .