Obiecana nagroda dla Tymony to oczywiście piosenki
Još ga volim i Više te ne volim w wykonaniu duetu ze Słowenii
Tymona napisał(a):Aniu - Ależ bardzo chętnie sie podzielę, choć na razie plany wakacyje pogrążają się jeszcze w chaosie, choć z owego chaosu na razie wyłania sie tydzień w BiH, tydzień w Cro (Pag, Solta i jeszcze Vis chodzi mi po głowie) i trzeci tydzień we Włoszech (ale gdzie?). To wersja baaardzo optymistyczna, przy założeniu, że mój mąż tyle urlopu dostanie
dangol napisał(a):To cieszę się na zapowiedzianą relację podwójnie , bo ani na Istrii, ani na Krku, jeszcze mnie w realu nie było...
maslinka napisał(a): Jestem ciekawa, jak sobie radziliście z dzieciakami, były w końcu o rok młodsze. Jakie fortele musieliście stosować?
stola1 napisał(a):Czytałam do końca, smakowałam zdjęcia, uliczki, place....
Trudno poczekamy...
W styczniu Tymonie nie damy żadnych forów. Jak poprzedniczki i poprzednicy jestem ciekawa innych wspomnień. Pozdrawiam
anjas napisał(a):ostatnio była na campingu w Lido di Jesolo Villaggio San Paolo. Byłam zachwycona, blisko do Wenecji Padwy, Verony.
Tymona napisał(a):anjas napisał(a):ostatnio była na campingu w Lido di Jesolo Villaggio San Paolo. Byłam zachwycona, blisko do Wenecji Padwy, Verony.
Aniu - faktycznie, to dobre miejsce wypadowe, myśmy też tam byli , choć pewnie na innym campie (nie pamiętam, na jakim, bo to z 10 lat temu było). Także w tym roku planuję zdobyć Rzym A jak tobie idzie krystalizacja planów?
anjas napisał(a):Raczej chyba wszystko wskazuje, że będzie to jednak Pag, ale......zaczęłam śledzić relację Madzi i może Ciovo , podobno jest "przyjazne'' dla dzieci.
Hmm.... ciężki orzech.....
Chciałabym podjechać nad Balaton, kiedyś tam byłam. Fajny jest Wątekatrakcje w drodze do Cro warto przejrzeć i może Cię do czegoś zainspiruje.