mkm napisał(a):Dla każdego Cromaniaka , Split to obowiązkowa lektura
Proponuję szybko ją zaliczyć
Lektura obowiązkowa obejrzana.
Jest wyśmienita, taką to można studiować cały czas.
JacYamaha napisał(a): Ach ten fotosik.
Jacek napisał(a): Skoro ten jest przedostatni to może jakaś relacja z poprzedniego urlopu?
Tymona napisał(a):Mkmie - mam gorącą prośbę (pewnie także w imieniu Ani) - czy w swoich przepastnych zbiorach stron internetowych masz coś na temat Pagu - może być po czesku, bo oni jakoś więcej tego mają (linki, które podawałeś u Maslinki już mam)
Tymona napisał(a):JacYamaha napisał(a): Ach ten fotosik.
Dokładnie - Ach ten fotosikJacek napisał(a): Skoro ten jest przedostatni to może jakaś relacja z poprzedniego urlopu?
Ja tam bardzo chętnie, ale obawiam się, że byłaby ona jeszcze mniej rzeczowa niż ta, bo jeszcze więcej nie pamietam No i zdjecia przedsawiałyby głównie dzieciaki (czasem nawet z Chorwacją w tle)
Mkmie - mam gorącą prośbę (pewnie także w imieniu Ani) - czy w swoich przepastnych zbiorach stron internetowych masz coś na temat Pagu - może być po czesku, bo oni jakoś więcej tego mają (linki, które podawałeś u Maslinki już mam)
Tymona napisał(a):mkm napisał(a):Czy chodzi Ci o apartamenty w najpiękniejszych stronach Pagu
O apartamenty mogą też być - ale najbardziej interesuje mnie to "najpiękniejszych"
pozdrawiam
mkm napisał(a):Proszę bardzo , tak na szybko
http://www.hellotourist.net/sajatlap.ph ... ocnica+Dom
Śmiało możesz pisać już dziś Zresztą ..., jak Ci się spodoba , to wtedy podam adres
Tymona napisał(a):mkm napisał(a):Proszę bardzo , tak na szybko
http://www.hellotourist.net/sajatlap.ph ... ocnica+Dom
Śmiało możesz pisać już dziś Zresztą ..., jak Ci się spodoba , to wtedy podam adres
Dziekuję uprzejmie
maslinka napisał(a):Tymona, dzisiaj nadrobiłam wczorajsze zaległości w czytaniu Twojej relacji. Piękny jest Twój Split My jakoś nie doceniliśmy jego uroków, muszę przyznać, że nie zrobił na mnie wrażenia. Może dlatego, że zwiedzaliśmy go po drodze z Zadaru do Zivogosce (W 2006 roku) i spieszyliśmy się...
Tobie udało się mnie zachęcić, żebym dała Splitowi jeszcze jedną szansę. Dzięki
Powrót do Nasze relacje z podróży