Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Relacja mało rzeczowa

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 03.12.2008 14:20

Ha, podobne rozterki.... :lol:
1. Pag, Nin, Zaton, Zadar.
2. Istria + Włochy ( uwielbiam Wenecję, mogłabym co roku tam przyjeżdżać )
3. HVAR + Węgry.
4. Tydzień gdzieś w Dalmacji PN. i skoczyć na drugi w okolicę Rivy Makarskiej.

Wakacje rozpoczną się pod koniec maja. Mam rozterki i to spore, bo
nie bardzo pasuje mi przemieszczanie, tylko wybrać fajną kwaterkę jako bazę wypadową i zwiedzanie. Myślałam o bungalowach, (w Italii fajnie było)lub apartmanie bliziutko morza. Powoli już coś trzeba na poważnie myśleć i rezerwować. 8)
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 03.12.2008 14:24

Janusz Bajcer napisał(a):
Na niektórych kempingach są do wynajęcia bungalowy ,a w nich pobyt to jak na kwaterze.

Okolice Zadaru to kemping Zaton duży kompleks z atrakcjami dla dzieci , lub kemping Kozariča w Pakoštane - mniejszy ale tez fajny dla osób z dziećmi.

No właśnie Janusz o takich atrakcjach myślałam dla Karolci. Tylko szkoda, że wszystkiego mieć nie można i w Zatonie nie ma skałek, by podziwiać podwodny świat. Chyba się nie mylę? :cry:
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 03.12.2008 14:38

Tymona napisał(a):No i jeszcze marzy mi się powrot na camping, ale niestety mojemu mężowi nie.
I jak tu pogodzić konflikt interesów?Obrazek

Na niektórych kempingach są do wynajęcia bungalowy ,a w nich pobyt to jak na kwaterze.

Okolice Zadaru to kemping Zaton duży kompleks z atrakcjami dla dzieci , lub kemping Kozariča w Pakoštane - mniejszy ale tez fajny dla osób z dziećmi.

No właśnie bungalowy mogłyby wchodzić w grę (dla męża), ale ja bym chciała do namiotu (i dla dzieciaków frajda - prawda Aniu?) i w ogóle wybór campingu zamiast apartamentu - to wybór sposbu podróżowania :)

Dziekuję Januszu za adresy (po cichutku je chomikuję - a nóż się przydadzą :wink: :) )
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 03.12.2008 14:43

Namiot dla dzieciaków niezła frajdą jest :!: :twisted: Już sobie wyobrażam jak moja mała ucieszyłaby się z takiej atrakcji :!: :lol:
A bungalowy, dobra opcja, można pogodzić interesy....
Chyba będą bungalowy w 2009. :wink:
A w jakim miesiącu się wybierasz, planujesz do Cro? .....
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.12.2008 16:31

Janusz Bajcer napisał(a):BRAČ jest na Wyspie Skarbów :lol:

Natomiast jeszcze w sprawie Hvaru - co by tu zrobić żeby jeszcze pachniało :?: :wink:

Obrazek

Co to za wyspa skarbów :?: Brac bez Splitskiej :?: Dziękuję bardzo :!:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.12.2008 19:44

mkm napisał(a):Co to za wyspa skarbów :?: Brac bez Splitskiej :?: Dziękuję bardzo :!:

Już na Wyspie jest Splitska na wyspie Brač :wink: :lol:
Mdziumka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mdziumka » 03.12.2008 20:26

Namiot jest frajdą nie tylko dla dzieci. Od lat właśnie w ten sposób spędzamy wakacje 8) . Na pewno jadąc na kwaterę, potrzebujemy zdecydowanie mniej bagaży, a za to trochę więcej pieniędzy. Na urlopie chcemy być bliżej natury, lubimy czuć wiatr we włosach i słyszeć szum drzew ( wiem, wiem- na tarasie też to macie. Zapewniam Was jednak, że to nie to samo). Nie oglądamy telewizji, nie słuchamy wiadomości. Dopiero z dala od cywilizacji, naprawdę wypoczywamyObrazek. Każdy jednak wybiera takie warunki, jakie mu odpowiadają. Najważniejsze żebyśmy byli zadowoleni :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.12.2008 20:56

mkm napisał(a):Co to za wyspa skarbów :?: Brac bez Splitskiej :?: Dziękuję bardzo :!:

Już na Wyspie jest Splitska na wyspie Brač :wink: :lol:

OK 8)
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 04.12.2008 11:40

Mdziumka napisał(a):Namiot jest frajdą nie tylko dla dzieci.

Dla mnie namiot to synonim niezależności. Namiot, wino i motocykl. Tak sobie wyobrażam swoją emeryturę :-)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.12.2008 11:46

Marek73 napisał(a):Dla mnie namiot to synonim niezależności. Namiot, wino i motocykl. Tak sobie wyobrażam swoją emeryturę :-)

Ale chyba nie w tej kolejności :?:
:lol: :lol: :lol:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 04.12.2008 12:00

Marek73 napisał(a):
Dla mnie namiot to synonim niezależności. Namiot, wino i motocykl. Tak sobie wyobrażam swoją emeryturę :-)

Marku nieźle, aż uśmiechnęłam się. :lol:
Pozdrawiam kolegę z Głogowa. 8)
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 04.12.2008 12:09

Miło się tak z krajanką spotkać :-)

A z tą kolejnością to faktycznie gafa:

Motocykl, wino i namiot. To jest to.

Marzenia w sumie są po to żeby je spełniać. Więc marzy mi się, gdy dzieci się w miarę usamodzielnią, aby zapakować graty i z żoną pojechać przed siebie. Bez konkretnego planu podróży - wystarczy tylko określić z grubsza kierunek.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 04.12.2008 12:30

Marku również tak uważam, że marzenia są po to się spełniały :!: I tego Ci życzę :!: :papa:
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 04.12.2008 12:38

Marek73 napisał(a): marzy mi się, gdy dzieci się w miarę usamodzielnią, aby zapakować graty i z żoną pojechać przed siebie. Bez konkretnego planu podróży .

Masz na myśli swoja żonę ? :D :D :D
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 04.12.2008 13:01

SVIBANJ napisał(a):
Masz na myśli swoja żonę ? :D :D :D

Oficjalnie - tak :-)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Relacja mało rzeczowa - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone