anjas napisał(a):No i też piszesz z perspektywy mamy, a dla mnie to też ważne .
Janusz Bajcer napisał(a): Korci ..... ale poprzednio w pełnym rodzinnym składzie eskapada promowa była dość droga zarówno dla mnie jak i dla moich znajomych, no i na wyspach kempingi nie są tak dobre jak na stałym lądzie.
Od zeszłego roku mam nowych znajomych na wyjazdy do Chorwacji, ale oni z kolei boją się wsiąść na prom.
Pożyjemy , zboczymy - może kiedyś się uda.
Janusz Bajcer napisał(a):Ps. Proszę "tego Pana" w zapytaniach pominąć.
Mdziumka napisał(a): Na razie jednak ciarki przechodzą mi po plecach jak pomyślę co nas czeka A właściwie to co mnie czeka, bo to ja będę od strony przepaści. Ale Hvar ciekawi nas bardzo i nie damy się strachowi
Tymona napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ps. Proszę "tego Pana" w zapytaniach pominąć.
Tak jest, Januszu
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Szkoda, że Pitve na forum występują praktycznie tylko i wyłącznie w kontekście tunelu...
mkm napisał(a):
... A najciekawsza jest jazda tunelem Pitve
dangol napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Szkoda, że Pitve na forum występują praktycznie tylko i wyłącznie w kontekście tunelu...
Kasiu, i tu się trochę mylisz . Fakt, tunel u większości jest numerem jeden, ae w moim przypadku było zupełnie inaczej. Przez tunel nie przejeżdzałam ani raz, a Pitve o w czasie tygodniowego wypoczynku na Hvarze odwiedziłam wielokrotnie i w swej relacji wspominałam z wielkim sentymentem .
dangol napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Szkoda, że Pitve na forum występują praktycznie tylko i wyłącznie w kontekście tunelu...
Kasiu, i tu się trochę mylisz . Fakt, tunel u większości jest numerem jeden, ae w moim przypadku było zupełnie inaczej. Przez tunel nie przejeżdzałam ani raz, a Pitve o w czasie tygodniowego wypoczynku na Hvarze odwiedziłam wielokrotnie i w swej relacji wspominałam z wielkim sentymentem .
shtriga napisał(a):Jeśli to jest mało rzeczowa relacja, to ja bardzo lubię małorzeczowe relacje Dużo miejsc znajomych, dużo nowych, Ech... Się rozmarzyłam
Pozdrawiam serdecznie! A tych schodów w Dubrowniku to i zazdroszczę (kondycja, kondycja się wyrabia ) i podziwiam
Mdziumka napisał(a):mkm napisał(a):
... A najciekawsza jest jazda tunelem Pitve
I ciemno i straszno....mkm dzięki, od razu poczułam się lepiej. Mam nadzieję, że te czerwone światełka są tam zawsze, jak pies przewodnik ? Za rok na pewno stwierdzę, że strach ma wielkie oczy..... I Pitve postaramy się też odwiedzić
Tymona napisał(a):Gdzie w Hvarze można zjeść lody?
Misja "sladoled" wykonana: ....
Powrót do Nasze relacje z podróży