Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Relacja , której nie było Disneyland - Paris

Francja produkuje ponad 1 500 rodzajów serów. Francuzi są odpowiedzialni za stworzenie metrycznego systemu miar i wag w 1793 roku. Francja nie jest ojczyzną croissanta - to ciasto pochodzi z Austrii. Kipferl – przodek croissanta, który narodził się w wiedeńskich kawiarniach w XIII wieku – był oryginalnym porannym słodyczem w kształcie półksiężyca.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.03.2010 21:56

Hvala lijepo za Disneyland :D
... Vidimo se u Hrvatskoj ... Do skorog videnja :wink: :D
Ostatnio edytowano 20.03.2010 21:57 przez mkm, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 20.03.2010 21:57

renatalato napisał(a):Olu, dzięki za relacje, fajne fotki, może kiedyś będę miała parę pytań bo mój małż coś się napalił....na te kolejki oczywista :wink:

Pozdravki i buziaczki :smo:

Renatka zawsze i o każdej porze pomogę. Zdradzę ci wszystkie sekrety gdzie wysłać męża;) Tak na poważnie to tam sie bardziej wyszaleje człowiek dorosły niż dziecko .Dzięki , że czytałaś i kibicowałaś Buziak Wielki

piotrf napisał(a):Olu, dzięki za ekstra relacje, fotki i opis Twojego latania samolotem :lol:
Bezcenne :!: :D :D

Piotrus dzięki za dobre słowo :roll: za pomoc i towarzystwo :) Pozdrawiam Was cieplusio:)

mariusz-w napisał(a):
Relacja z Romkowa i Bułgarii .... !:lol: :lol: :lol:

Dziękulski:)

mkm napisał(a):Hvala lijepo za Disneyland :D
... Vidimo se u Hrvatskoj ... Do skorog videnja :wink: :D

Dziekuję :D :D :roll: :oops: Do zobaczyska;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.03.2010 09:19

Muliness napisał(a):Odcinek czternasty

Obrazek

Panie Janie kochany, tu ma pan kamień...z Jeleniej Góry ...

:lol: :lol: :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.03.2010 15:51

JacYamaha napisał(a):
Panie Janie kochany, tu ma pan kamień...z Jeleniej Góry ...

:lol: :lol: :lol:

Nie ma to jak Miś:)

"...Będzie mi tu kłaki rozrzucał !!! Panie !!! Tu nie jest salon damsko-męski !!! Tu jest kiosk RUCH-u !!! Ja... Ja tu mięso mam !!! "
:D :D :D
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 29.03.2010 11:55

Muliness, świetna relacja,ja już czekam z niecierpliwością na relacyjkę z pobytu w cro :D oj będzie się działo :wink: Pozdrówka Ps.........a może masz jeszcze coś w zanadrzu? :D
Poprzednia strona

Powrót do Francja - France

Relacja , której nie było Disneyland - Paris - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone