napisał(a) Muliness » 04.03.2010 11:27
[quote="Muliness"]bardzo Wam dziękuję , że chcecie czytać tą moja opowieść. Postanowiłam spisać swoje podróze I zachować je jako wspomnienia . Dlatego musicie wybaczyć mi wiele niedociągnieć ale tej relacji wogóle miało nie być
Witam Cieplusio
Mkm - cieszę sie , że jesteś w moim kąciku. Masz rację na smutki i nudę najlepiej stworzyć pogodną relacje;)
Weldon nie pomyslałam o tym aby zmniejszyć zdjecia hurtem;) ale przy okazji je troche wykadrowałam bo nie powstawały z myslą o relacji .I moim zdaniem są średnie;)
Dorotka131 Witam:) Jestesmy nowe na tym forum ja też systematycznie czytam relację cromaniaków cieszę sie , że jesteś;)
Anitka Fajnie , że jesteś postaram sie pokazać Wam eurodusneyland i legoland szczegółowo . To naprawdę świetny pomysł na rodzinny wypad a Twoja trójka dzieciaczków byłaby zachwycona
Ania Witam Cię cieplusio
, będzie okazja , żeby sobie pogadać Dla Karoli to byłby raj Mam nadzieję , że Was przekonam
Sroczka Nie napiszę niestety tak cieplutko swojej relacji tak jak Ty to zrobiłaś ,bo nie umiem Ale dziękuję , że przyszłaś;)
Renatka mam wrazenie , ze ze wszystkich osób poznanych na forum jesteśmy najbardziej do siebie podobne z charakterków;) Dlatego jest mi miło , że ja sobie popiszę a Ty poczytasz;)
Mariusz dziękuję Ci , że sie ze mną solidaryzujesz!!;) Dla mnie mój lęk wysokosci i fobia latania to ogromne utrudnienie fajnie że tu do mnie zaglądasz;)
Lrobert napisz koniecznie swoje spostrzeżenia z Legolandu w Niemczech
Ostatnio edytowano 04.03.2010 11:44 przez
Muliness, łącznie edytowano 3 razy