Roxi napisał(a):woka witam na stronach narciarskiej relacji.
Zawsze mi miło, jak się odezwiesz
Ja tylko "oglądający" tzn. mało czytający ......... ponadto jako "urodzony w nartach" lubię przypomnieć sobie, stare dobre czasy.
marze_na napisał(a):Ale ja Ci zazdroszczę tej pogody i tych widoków! Od soboty jesteśmy w dolinie Zillertal, ale o takim słońcu i takim niebie można tylko pomarzyć
marze_na napisał(a):Zillertal Arenę i Hochzillertal ujeżdzałam pierwszy raz i mimo koszmarnej pogody Hochzillertal pobił Arenę o głowę. Przede wszystkim do Areny zniechęciło mnie skandaliczne przygotowanie tras, a w zasadzie jego brak.
marze_na napisał(a):Przepraszam, za wtrącenie. Czekam na Tuxa Twoim oczami, bo sami się chyba jednak znowu nie zadecydujemy tam pojechać. No chyba, że zrobisz taką reklamę ...
woka napisał(a):Ja tylko "oglądający" tzn. mało czytający ......... ponadto jako "urodzony w nartach" lubię przypomnieć sobie, stare dobre czasy.
weldon napisał(a):Osiołkowi w żłobie dano ...
mariusz-w napisał(a):... i znowu różowy śnieg ... pewnie jest cieplejszy !
bezelek_89 napisał(a):i właśnie to co skrywa się na prawo od pola widzenia ściąga mnie co roku (a nawet i częściej) w alpy
Roxi napisał(a):marze_na napisał(a):Przepraszam, za wtrącenie. Czekam na Tuxa Twoim oczami, bo sami się chyba jednak znowu nie zadecydujemy tam pojechać. No chyba, że zrobisz taką reklamę ...
Co to za przepraszam, co to za przepraszam
Jeszcze raz serdecznie witam i mam nadzieję, że zachęcę do wizyty na Tuxie. Jedna najważniejsza rzecz- tam trzeba mieć pogodę
Gdzie mieszkacie?