Witam, szukam czegoś (jakiegoś miejsca urlopowego) na przyszły rok, więc chętnie popatrzę, a że jest pięknie, uczynię to z wielką przyjemnością
Pozdrawiam
Piter_M napisał(a):Ładne zdjęcia, szczególnie te z motylami ... chętnie obejrzę więcej
Iwona75 napisał(a):to winko zapewne z wioski Dojna Vrucica.....Właśnie kończę kieliszeczek , pyszne , zrobiliśmy niezły zapas , białego i czerwonego.....
piotrf napisał(a):Podziwiam Twoje zdjęcia , piękne
Dubę odwiedziliśmy w 2008 roku i muszę przyznać , że zrobiła na nas ogromne wrażenie - spokój , cisza , kamienne domki i piękne plaże , które opuszczaliśmy z żalem . . .
Czekam na dalszy ciąg
Pozdrawiam
Piot
krutom napisał(a):Na 100% 5-cio masztowiec
Krzysztof i Lidia napisał(a):Borje widzieliśmy tylko z samochodu, więc chętnie poznamy lepiej... wirtualnie
Roxi napisał(a):Bardzo fajna fotograficzna relacja.
Będą zdjęcia z Divnej? Jeżeli tak, to byłoby pięknie... jeżeli nie też będzie dobrze, bo na pewno będzie czym oko nacieszyć
Aguha napisał(a):Ależ Jula to już pannica!!!
longtom napisał(a):Takiego zdjęcia kwitnącej agawy jeszcze nie widziałem
super
pzdr
Iwona75 napisał(a):W mojej relacji też sporo ich znajdziesz , czekaj cierpliwie , na razie czytam i nie mam czasu na spisywanie własnych przeżyć.
Ja również czekam na cd fotek autorki tej relacji. Jest pięknie....
Pozdrawiam dziewczyny....
Elbrus napisał(a):Fotorelacja nic dodać nic ująć Nie potrzeba wcale słów ...
telepol napisał(a):Basiulinek napisał(a):Towarzystwo peljesackie sie tu zbiera
Aldonko zachwycam sie i ja
Pozdrowionka!
no to może i ja tutaj zasiądęAldonka napisał(a):W drodze z Duby, czy Divnej polecam zatrzymać się w pierwszym domu po prawej z napisem Vino. Białe wino mają wspaniałe i Prosek też
Mnie bardzo smakowal prosek od starszej Pani co stoi przy drodze w pierwszych zabudowaniach, żaden inny nie był tak dobry
Potter napisał(a):Również z przyjemnością popatrzę ...
inka 777 napisał(a):pięknie
gentri napisał(a):Witam, szukam czegoś (jakiegoś miejsca urlopowego) na przyszły rok, więc chętnie popatrzę, a że jest pięknie, uczynię to z wielką przyjemnością
Pozdrawiam
rbandula napisał(a):Na Peljesacu byłam w tym roku pierwszy raz (do tej pory tylko Riwiera Makarska). Dzięki za zdjęcia z tych zakątków, których jeszcze nie odwiedziłam. Są zachętą na przyszły rok .
Pozdrawiam!
CROberto napisał(a):Witaj Aldonka kapitalne fotki....takie z klimatem...
Delicje...
Pozdrowionka
agary35 napisał(a):Z zainteresowaniem przeglądam twoją relację i dorzucam zdjęcie 5-cio masztowca z innej perspektywy.
Pozdrawiam
Aldonka napisał(a):...Piter_M napisał(a):Ładne zdjęcia, szczególnie te z motylami ... chętnie obejrzę więcej
Dzięki. Owe motyle były paskudnie niewdzięcznym materiałem fotograficznym. Po pierwsze pojawiały się w mało sprzyjających warunkach (kujące krzaczory), a po drugie nie chciały rozkładać skrzydełek. Jeszcze troszkę ich zdjęć mam, ale to może w suplemencie na koniec
Aldonka napisał(a):Cudny!!! Pięknie Ci skrzydełka rozłożył
Aldonka napisał(a):
Ilija mój kochany. Nogi się rwały, żeby pójść na górę. Czułam, że tam mogłabym w końcu bez opamiętania fotografować, ale niestety, sama nie chciałam iść, a Jula nie dałaby rady. Kiedy indziej, na pewno.
Powrót do Nasze relacje z podróży