Tyle lat mieszkania w ČR i jeszcze mnie tam nie było
Fajne zdjęcia.
marko350 napisał(a):Fajna relacja
piotrf napisał(a):Stuk , stuk , puk , puk
Agnieszko , nie daj się chorobie
W nocy ( przelotem przez Gliwice ) wysłałem Ci pełną garść dobrych , zdrowych myśli - fluidów do zwalczania chorób
Wykorzystaj je dobrze
Pozdrawiam
Piotr
Pääkäyttäjä napisał(a):Tyle lat mieszkania w ČR i jeszcze mnie tam nie było
Fajne zdjęcia.
maslinka napisał(a):Najwyższa pora iść dalej...
Łuk skalny można podziwiać za darmo, ale żeby zobaczyć go z każdej strony warto zapłacić 75 koron i wejść na jeden z licznych tarasów widokowych.
Nefer napisał(a):Tylko to piwo jakieś takie małe...
feniks7 napisał(a):O to się pozmieniało Za mojej tam bytności wszędzie można było chodzić za darmo (choć na pravcicką już nie, nawet za $$$ )
Lednice napisał(a):Bardzo urokliwe miejsce,
mnie podobają się sama brama i schronisko przyklejone do skalnej ściany
tony montana napisał(a):Super ta Brama i w ogólne okolica bardzo fajna!
paw_el napisał(a):Byłem kiedyś w skalnym mieście w Czechach w Adsprach. I jest tam bardzo podobnie.
maslinka napisał(a):feniks7 napisał(a):O to się pozmieniało Za mojej tam bytności wszędzie można było chodzić za darmo (choć na pravcicką już nie, nawet za $$$ )
75 koron to uczciwa cena. Nie płaci się choćby za wstęp do parku narodowego, jak u nas.
feniks7 napisał(a):Raczej chciałem zwrócić uwagę, że z roku na rok coraz więcej atrakcji, ciekawych miejsc jest płatnych. Wg mnie w szczególności atrakcje Natury powinny być darmowe lub za symboliczną złotówkę. W końcu turysta, który przyjeżdża zwiedzać "to miejsce" zostawia pieniądze "w tym miejscu" kupując pamiątki, jedząc posiłki, śpiąc itp. itd.
maslinka napisał(a):Kamienny most Bastei za darmo, a spodziewałam się, że coś sobie za to policzą.