feniks7 napisał(a):Jestem i ja zaciekawiony. Fotki 3,5 i 6 to nie wiadoma (choć z poprzednich postów opadła kurtyna tajemnicy z 3 i 6)
feniks7 napisał(a):Choć kilka lat temu odwiedziłem te strony (również majówkowo - było mocno deszczowo), pozostał niedosyt i chęć powrotu, a Ty mi dajesz tą okazje.
Janusz Bajcer napisał(a):Też sobie w Szwajcarii w Czechach zasiądę
SgwdYrEira napisał(a):Aha, witam się z autorką wątku i chętnie zerknę co przegapiłem w sierpniu. W razie czego służę dodatkowymi fotkami
walp napisał(a):Zdjęcie Łaby, jakby wycięte z magazynu.
krakusowa napisał(a):To ja zacznę drugą stronę i drugi rządek
Roxi napisał(a):To ja zacznę ten drugi rządek zapełniać
piotrf napisał(a):To ja pozwolę sobie na kontynuację
Darkos napisał(a):Czeskie i Słowackie perły tak blisko, a tak daleko!!
Mikeee napisał(a):idealnie - właśnie się tam wybieram w czerwcu
travel napisał(a):Miałam tam być w połowie kwietnia , ale niestety kapryśna deszczowa pogoda mi przeszkodziła
Z przyjemnością poczytam o Twoich wrażeniach z tego rejonu
Sara76 napisał(a):Jestem i ja. Nie daj nam długo czekać Agnieszko. Ps. Mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisała
dangol napisał(a):Od 2009 lat minęło kilka... Miałam tam wrócić od razu , być może za czas jakiś się uda . No bo wówczas skończyło się w zasadzie na obrzeżach CzSz, a SSz też tylko po łebkach... Pravčicka Brama miała być na dobry początek , ale lunęło wówczas jak z cebra i skończyło się... na piwku .
gusia-s napisał(a):Też będę śledzić bo region zupełnie mi obcy a już widzę, że klimat bardzo mój
Lednice napisał(a):Cześć niemiecka Saskiej Szwajcarii jest bardzo fajna
Czeskiej nie znam i z przyjemnością zobaczę fotki
FUX napisał(a):Maslinka, nie czekaj, aż będzie z 5 stron powitań i rezerwacji.