dubaj napisał(a):....a później już tylko podłe napitki z Kastylijczykami i Italiańcami w gościńcu Manueli... co to sympatykami Realu, Atletico i Juventusu się mienili...
Ciekawe czy Italiańce pamiętali, że kiedyś grali z Widzewem
dubaj napisał(a):....a później już tylko podłe napitki z Kastylijczykami i Italiańcami w gościńcu Manueli... co to sympatykami Realu, Atletico i Juventusu się mienili...
Italiano Bońka kojarzył mocno...mysza73 napisał(a):Ciekawe czy Italiańce pamiętali, że kiedyś grali z Widzewem
dubaj napisał(a):Zdjęcia "jakie takie" to narracją nadrabiać trzebaMagda O. napisał(a):Podoba mi się narracja tej relacji
Do Hiszpanii wciąż nie dotarłam
Po kibolskim Madrycie i Costa Brava trzecia Hiszpania okazała się celnym strzałem (bo w wakacje to grecki kierunek od lat ustkuteczniałem)... szczegóły w ciągu dalszym relacji
Pzdr
Magda O. napisał(a):Dlaczego "jakie takie"? Normalne zdjęcia z wakacji. Lubię piękne, nasycone i wykadrowane widoczki, ale równie dobrze ogląda mi się takie "normalne", bo w końcu to relacja z wakacji a nie konkurs fotograficzny.
Coraz bardziej przekonuję się do Hiszpanii. Nie lubię piaszczystych plaż ale jest tam co oglądać, więc można się tam wybrać na zwiedzanie zamiast plażowania
dubaj napisał(a): Italiano Bońka kojarzył mocno...
pani z Atletico mecz z Widzewem słabiej
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe