Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Reklamacje i bezpieczeństwo?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zuzka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzka » 01.09.2010 04:22

maniust napisał(a):Po dłuższym namyślę to ja to rozumuję tak , że Wożniczka Mariusz był u nich na wakacjach , który miał problemy alkoholowe , w dodatku zdradzał tam żonę , która wszystko to widziała.
Zrobiła się z tego awantura.
W przeciągu 10 lat mieli pierwszy raz takowy przypadek i dodatku z Polakami.
Sime nie mógł spać więc się wkur... i zrobiła się wielka awantura , ktoś wezwał gliny i dostał mandat za Polaków , o którym wspomniała wcześniej zuzka.
Dlatego ta cała nerwówka o którym pisała zuzka.

macak przy okazji Polska Pozdrav :wink:
no jeden optymista!!! haha tylko to i tak nie bylo tak...mandaty to były wcześniej zostaliśmy o tym poinformowani jak o 22.30 wyłączono nam światło,natomiast chłopaki z piętra szukali jeżowców pod innymi pokojami w nocy ale o tym cisza a wiesz czemu bo sie za mało pocili więc mogli biegać do 3 w nocy!
Zuzka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzka » 01.09.2010 04:43

anakin napisał(a):
jasio napisał(a):Macakowało sie tu i tam :lol:

Kury????? 8O 8O 8O :lol:
ps.
Walimy niezły OT! :wink:
Żeby "walić" to trzeba mieć czym nawet kury, co ogólnie: "jaja" i kury jak i podejrzewam nawet walenie kojarzą wam się z jedzeniem!!!i zostają tylko naboje-wcale sie nie dziwię...
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 01.09.2010 06:25

Zuzka napisał(a): to ze jesteśmy wszyscy narkomanami i alkoholikami to już też wszyscy wiedzą

Zuzka nigdy nie brałem tego typu świństw , a że wypić lubię jak prawie każdy facet to nie znaczy że zaraz jesteśmy alkoholikami !!!
Wiem napiszesz czytaj ze zrozumieniem , ale ten tekst był nie potrzebny !
Zuzka napisał(a):natomiast chłopaki z piętra szukali jeżowców pod innymi pokojami w nocy ale o tym cisza a wiesz czemu bo sie za mało pocili więc mogli biegać do 3 w nocy!

:lool: :lool: :lool: :lool: padłem.......
Skoro szukali jeżowców po pokojach , to musieli być nieżle wstawieni :lool: a że człowiek się poci po alkoholu to normalne zjawisko ,ale żeby biegać po pokojach żeby się spocić ........ normalne kino . :lool:
Zuzka wybacz , ale zbyt chaotycznie piszesz i kurde trzeba czytać miedzy wierszami by coś skumać z tego.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.09.2010 06:43

A ja dalej nie wiem jaki kaliber...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.09.2010 07:13

Bocian napisał(a):A ja dalej nie wiem jaki kaliber...

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.09.2010 10:11

Zuzka napisał(a): podejrzewam nawet walenie kojarzą wam się z jedzeniem!!!

8O 8O 8O

wdech....wydech....meliska :wink:
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 01.09.2010 10:24

anakin napisał(a):[Gość potrzebuje ( i mówi to zaraz pierwszego dnia) 2 godziny spokoju i ciszy (coś chyba między 14 a 16.00) bo wtedy odpoczywa i chce mieć spokój! O to poszło???
Trzeba to po prostu uszanować i tyle!

co :?: :?: :?: on (gospodarz) przecież wynajmuje - czyli sprzedaje apartament - i wymaga od gości ciszy :?: :?: :!: :?: - niech jedzie w sezonie na wczasy :!: i nie psuje dobrych opinii o innych - (większości) gospodarzach w CRO

pozdrav.
Ostatnio edytowano 01.09.2010 13:40 przez adamk3, łącznie edytowano 1 raz
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 01.09.2010 10:35

Niby dewizą reklamy jest ,by o czymś mówić,nieważne czy dobrze czy źle,ale żeby było głośno.Nie wiem jak Wy, ale w tym wypadku mając do wyboru ileś tam apartmanów, raczej do Gospodina Sime bym nie pojechał. :?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.09.2010 13:38

Przedwczoraj widziałem ogłoszenie w chorwackiej telegazecie, że do sprzedania jest TT 7,62 :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.09.2010 13:41

Audi TT z silnikiem 7,62l? :)
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 01.09.2010 13:44

Rysio napisał(a):

Przedwczoraj widziałem ogłoszenie w chorwackiej telegazecie, że do sprzedania jest TT 7,62 :wink:

Zuzka napisał(a):Właśnie wróciliśmy z Chorwacji, z miejscowości Sukosan-vidakovica i chyba mieliśmy wyjątkowego pecha bo zostaliśmy potraktowani jak polskie bydło. Facet z pozoru miły Pan Sime Grginović wynajmuje turystom pokoje ale nie powinien bo jest nie zrównoważony psychicznie.Były wojskowy na dzień dobry zafundował nam naboje do jakiejś broni w szafce...przeszkadza mu dosłownie wszystko-jeśli nie jesteś w wieku emerytalnym , masz dzieci i lubisz wieczorem posiedzieć ze znajomymi przy piwku to to nie jest miejsce dla Ciebie bo możesz oberwać po gębie!Facet w krzakach koło domu ma schowane np.metalowe pręty więc lepiej nie upominać sie o pieniądze tylko uciekać! 8O

Zuzka przeżyła koszmar a wy se jaja robicie
i to MOD :!:

pozdrav.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.09.2010 14:01

adamk3 napisał(a):Zuzka przeżyła koszmar a wy se jaja robicie

Cieszymy się przecież, że przeżyła :lol:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.09.2010 14:03

Ja i tak już kurna nic nie rozumiem :D Co nie znaczy że pośledzę temat i w końcu się uda :D
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 01.09.2010 14:38

hepik napisał(a):To sie może narobić dopiero...który Mariusz Woźniczka ,bo troche ich jest.;)

Może ten ? w Chorwacji był :) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 01.09.2010 15:26

consett0805 napisał(a):Ja i tak już kurna nic nie rozumiem

No i ja tez nic nie kumam.
Wiele hipotez na domysłach , bo z tego pisze Zuzka trudno cokolwiek zrozumieć nie wgłębiając się bardziej w post i analizując każde słowo.

Jeśli w życiu codziennym panuje u niej taki chaos jak w postach to współczuję i szczerze nie dziwię się że Sime się wkur.....
Słowo pisane odzwierciedla czasem jakim kto jest człowiekiem.

Może jestem głupi , albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem.
Tylko dziw , że nie tylko ja mam problem ze zrozumieniem o co tak właściwie chodzi.
adamk3 napisał(a):Zuzka przeżyła koszmar a wy se jaja robicie

A może sama sobie ten koszmar stworzyła?
Może ktoś zrobił z igły , widły?
Ludzie , no kurde ........ naboje w szafie , ktoś lata po pokojach , tamten nawalony inni gdzieś niby ćpają , jeszcze inni zdradzają zony , facet lata z prętem po ogrodzie , to się normalnie nie mieści we łbie .
Ostatnio edytowano 01.09.2010 15:31 przez maniust, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Reklamacje i bezpieczeństwo? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone