Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Reklamacje i bezpieczeństwo?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.08.2010 19:27

jasio napisał(a):Macakowało sie tu i tam :lol:

Kury????? 8O 8O 8O :lol:
ps.
Walimy niezły OT! :wink:
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 31.08.2010 19:30

anakin napisał(a):
jasio napisał(a):Macakowało sie tu i tam :lol:

Kury????? 8O 8O 8O :lol:
ps.
Walimy niezły OT! :wink:

Ja z walenia już wyrosłem :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 31.08.2010 19:30

macak jeśli można prosić , to pisz po chorwacku , łatwiej mi będzie zrozumieć o co biega , niż z tego translatora. :oczko_usmiech:

Tak a propo to w końcu czyje były te naboje?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.08.2010 19:32

maniust napisał(a):macak jeśli można prosić , to pisz po chorwacku , łatwiej mi będzie zrozumieć o co biega , niż z tego translatora. :oczko_usmiech:

Tak a propo to w końcu czyje były te naboje?

A czyje kury?
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 31.08.2010 19:33

macak napisał(a):Zuza je Mariusz

Czyli to zuzka zdradził żonę?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.08.2010 19:33

jasio napisał(a):Ja z walenia już wyrosłem :lol:

Kur czy w ogóle? :wink: :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 31.08.2010 19:38

weldon napisał(a):A czyje kury?

Pewnie te naboje w szafie to na te kury :lool:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.08.2010 19:44

Albo zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
KOCHAR1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOCHAR1 » 31.08.2010 20:01

Kury zapewne są anakina które dostał od macaka :D
Za frajer by go tak nie bronił :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.08.2010 20:12

KOCHAR1 napisał(a):

Kury zapewne są anakina które dostał od macaka :D
Za frajer by go tak nie bronił :D

Jak chcesz to Ci odstąpię....
Mnie się już znudziły! :wink:

A jeżeli masz problem z czytaniem ( takim ze zrozumieniem) to.....pokazuję i objaśniam:
Nikogo nie bronię- przedstawiam jedynie swoją opinię!

Poza tym.....Bardzo mnie teraz ciekawi jaka będzie odpowiedź autorki wątku.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.08.2010 20:29

Mariusz i Mariusz,ale o co chodzi?Jechałem całą drogę sam,nikt mi nie pomagał jednym ciągiem jechałem.No może cokę piłem i mnie pobudzała.Ale żeby od razu narkoman? No wiecie co ?Jak już rozpakowaliśmy się walnąłem sobie setę ,no może dwie absolwenta,ale żeby od razu alkoholik ? Potem przecież niewiele piłem jakieś piwko trochę rakiji z coką ,ale było ok.Nie znają pewnie coki Chorwaci.Przyznaję trochę żle już potem widziałem i pomyliłem żony,ale spoko kolega i jego żona nie zgłaszają pretensji.Z kolegą opiliśmy pomyłkę i jest ok,a jego żona jak to żona odmianą zadowolona.No i spoko.I tak opijaliśmy pomyłkę a tu nagle wpada Rambo właściciel apartamentu.Obwieszony nabojami,w ręku tasak i pręt.Szczeny nam opadły ,nawet jakieś szkło upuściliśmy z wrażenia i trochę rumoru było nie powiem .I mówi cisza ten Rambo.To znaczy tak zrozumieliśmy,ale tak strasznie się wydzierał,że przyjechała policja.Spisała go i dała mu mandat za zakłócanie ciszy nocnej i posiadanie naboi których część upchał po szafkach i łóżkach w apartamencie zanim przyjechała policja.No taka jest moja wersja.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.08.2010 20:38

Dobre :!: :!: :!:
Naprawdę dobre :!: :lool: :lool: :lool:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 31.08.2010 20:45

AndrzejJ. napisał(a):rakiji z coką

Thuuuuuuu cholera , jak Mariusz mogłeś to pić? 8O
Rozumiem rakija , ale kurde z coką.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.08.2010 20:53

maniust napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):rakiji z coką

Thuuuuuuu cholera , jak Mariusz mogłeś to pić? 8O
Rozumiem rakija , ale kurde z coką.

Lekko zmrożona i wstrząsnięta jak moja żona pomyłką.Ale mówiłem przed wyjazdem by się na blond nie farbowała,bo kolegi żona też blondi.
Ale było minęło.Jest ok.
Apartament uznaję za ok, choć Rambo lekko szalony,mówił o jakieś burzy i operacji ,że przez to nerwowy,ale my przecież i burze i podtopienia,ale z prętami i nabojami nie latamy.Zresztą po h..mu naboje jak karbin zgubił podczas operacji.Choc jak opilismy sprawę przyznał,że sprzedał za gotowkę.Ale ok .Było .Minęło.
Zuzka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzka » 01.09.2010 03:40

maniust napisał(a):
macak napisał(a):Wozniczka Mariusz
był ze mną na wakacje, ma ogromne problemy, że ma problemy z narkotykami i alkoholowe przewlekłe.noc poszedł ssa innej kobiety do seksu, podczas gdy jego żona obserwował to wszystko.Więc powiedział, że jego kolega i koleżanka jest alkoholikiem i narkomanem.Dla mnie POLSKIE GUEST bardzo zadowolony.W ciągu 10 lat pracy z gości jest to pierwszy raz, że nie mam problemów.Nie jest to problem albo brandy lub wódki niż narkotyki.całą noc chodzić jak wampiry i innych gości nie będzie mógł spać z nimi.Bardzo mi przykro, dla mnie więc płyta wiórowa ale rozumiem, bo jest chory, który potrzebuje do leczenia IC.tyle o mnieWitam polskich gosci.

Nic z tego nie kapewu 8O
Chociaż po krótkim zastanowieniu to może jakiś Chorwat pisze za pomocą translatora.
.......ale i tak nic nie czaję 8O
Przewlekłą to wy macie sraczkę z niemocy!złą ofiarę wybraliście ale nie ma jak dolać oliwy do ognia!bo Mariusz jest ratownikiem górniczym i nie jedno życie uratował narażając swoje!!Nie każdy kto poci się w temp. 38 C w cieniu jest narkomanem,nasze dzieci też ćpają?"Za to wam przyda się dobry psychotrop!! i nie obrazaj bo nie widziałeś miny Mariji-swojej żony jak miałeś atak szału i nikt nie nazwał ciebie narkomanem!!! i w ogóle z tego rałszu to nawet nie wiesz kogo obarczyc winą za swoje zachowanie bo żle trafiłeś,a poza tym Mariusz nie był z tobą na wakacjach bo nie jast gejem tylko z żoną i dziećmi i lepiej żeby sie nie dowiedział o tym co piszesz(a dowie sie) bohaterze bo miałeś nie wiele" do szczytu" jak zamierzyłeś sie na jego żone, nie oceniaj ludzi wg. swojego polskiego grona bo jest ono za wąskie i fałszywe by oceniać innych!!!jeszcze zostało paru widzów więc strzelaj....to ze jesteśmy wszyscy narkomanami i alkoholikami to już też wszyscy wiedzą(aż dziw że było nas stać z dziećmi własnymi autami na wczasy na chorwacji w lepiankach u pana S!!!)z drugiej strony na sronie pana S nie ma klasyfikacji rasowej, wiekowej, wyznaniowej itd. więc nie wie kto przyjedzie.. a nie każdy kto oszczędza cały rok na urlop pozwoli sobie na takie traktowanie i będzie siedział tam jak ciele! licze na to rodacy ze trafi kosa na kamień...!ale ciekawi jesteśmy co dalej wymyslicie? ps. Z piętra chłopaki żonaci też chodzili na sex wg. Ciebie do Chorwatek nie wspomniałeś o tym na forum.....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Reklamacje i bezpieczeństwo? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone