jasio napisał(a):Macakowało sie tu i tam
Kury?????
ps.
Walimy niezły OT!
KOCHAR1 napisał(a):weldon napisał(a):A czyje kury?
Kury zapewne są anakina które dostał od macaka
Za frajer by go tak nie bronił
maniust napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):rakiji z coką
Thuuuuuuu cholera , jak Mariusz mogłeś to pić?
Rozumiem rakija , ale kurde z coką.
Przewlekłą to wy macie sraczkę z niemocy!złą ofiarę wybraliście ale nie ma jak dolać oliwy do ognia!bo Mariusz jest ratownikiem górniczym i nie jedno życie uratował narażając swoje!!Nie każdy kto poci się w temp. 38 C w cieniu jest narkomanem,nasze dzieci też ćpają?"Za to wam przyda się dobry psychotrop!! i nie obrazaj bo nie widziałeś miny Mariji-swojej żony jak miałeś atak szału i nikt nie nazwał ciebie narkomanem!!! i w ogóle z tego rałszu to nawet nie wiesz kogo obarczyc winą za swoje zachowanie bo żle trafiłeś,a poza tym Mariusz nie był z tobą na wakacjach bo nie jast gejem tylko z żoną i dziećmi i lepiej żeby sie nie dowiedział o tym co piszesz(a dowie sie) bohaterze bo miałeś nie wiele" do szczytu" jak zamierzyłeś sie na jego żone, nie oceniaj ludzi wg. swojego polskiego grona bo jest ono za wąskie i fałszywe by oceniać innych!!!jeszcze zostało paru widzów więc strzelaj....to ze jesteśmy wszyscy narkomanami i alkoholikami to już też wszyscy wiedzą(aż dziw że było nas stać z dziećmi własnymi autami na wczasy na chorwacji w lepiankach u pana S!!!)z drugiej strony na sronie pana S nie ma klasyfikacji rasowej, wiekowej, wyznaniowej itd. więc nie wie kto przyjedzie.. a nie każdy kto oszczędza cały rok na urlop pozwoli sobie na takie traktowanie i będzie siedział tam jak ciele! licze na to rodacy ze trafi kosa na kamień...!ale ciekawi jesteśmy co dalej wymyslicie? ps. Z piętra chłopaki żonaci też chodzili na sex wg. Ciebie do Chorwatek nie wspomniałeś o tym na forum.....maniust napisał(a):macak napisał(a):Wozniczka Mariusz
był ze mną na wakacje, ma ogromne problemy, że ma problemy z narkotykami i alkoholowe przewlekłe.noc poszedł ssa innej kobiety do seksu, podczas gdy jego żona obserwował to wszystko.Więc powiedział, że jego kolega i koleżanka jest alkoholikiem i narkomanem.Dla mnie POLSKIE GUEST bardzo zadowolony.W ciągu 10 lat pracy z gości jest to pierwszy raz, że nie mam problemów.Nie jest to problem albo brandy lub wódki niż narkotyki.całą noc chodzić jak wampiry i innych gości nie będzie mógł spać z nimi.Bardzo mi przykro, dla mnie więc płyta wiórowa ale rozumiem, bo jest chory, który potrzebuje do leczenia IC.tyle o mnieWitam polskich gosci.
Nic z tego nie kapewu
Chociaż po krótkim zastanowieniu to może jakiś Chorwat pisze za pomocą translatora.
.......ale i tak nic nie czaję