Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rejsy z Glob Turist w Chorwacji.

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta
Rejsy z Glob Turist w Chorwacji.

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 23.09.2007 18:48

czesc.Wybieram sie wlasnie w pazdzierniku z firma Glob Turist.Czy ktos z Was ma moze przyjemne wspomnienia zwiazane z rejsami w Chorwacji proponowanymi przez nich?Wdzieczny bede jesli ktos z Was podzieli sie ze mna swymi doswiadczeniami.Jadac tam,zalezy mi najbardziej na szkoleniu na patent ISSA..Mam nadzieje,ze cos wyniose z tego szkolenia.Pozdrawiam.. :roll:
Miniu
Odkrywca
Wielki bład.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miniu » 26.09.2007 13:30

KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta
Re: Wielki bład.

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 26.09.2007 18:46

czesc.No wlasnie czytalem Twoja wersje zdarzen Miniu.Myslalem,ze znajdzie sie ktos kto odkryl tez pozytywy Glob Torist.Niestety Twoj post przeczytalem juz za pozno.. :cry: Rejs zamowilem juz w kwietniu.W kazdym badz razie dzieki.Gdy wroce-napisze jak bylo tym razem.I czy faktycznie z obiecywanych Bavarii zrobil sie ....Sas..A tak sie cieszylem na ten wyjazd.Moj entuzjazm po przeczytaniu Twojego postu ,,nieco''zmalal.Pozdrawiam serdecznie. :D
Miniu
Odkrywca
???

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miniu » 27.09.2007 13:55

Może ja miałem pecha ale jednak po rejsie majowym w tym roku polecam firmę z Kalisza morka.pl. Życzę powodzenia i stopy wody pod kilem :).
Tommek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tommek » 27.09.2007 17:03

Witam Myślę, że tak jak w każdym rejsie trzeba miec trochę szczęścia tak w doborze załogi jak i instruktora. Glob Tourist oprócz tego, że sam organizuje szkolenia, to korzysta jeszcze z pomocy innych klubów, np. Master Yachting. Polecam ten drugi, a jeżeli chcesz byc dobrze przeszkolony to pytaj o instruktora Krzysztofa K. Pozdrawiam
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 28.10.2007 23:07

Witam.I juz jestem po rejsie.Jestem zadowolony!Wiatr i zaloga dopisala!Troche za duzo deszczu bylo,ale dalo sie wytrzymac.Miniu-miales po prostu pecha!A Chorwacja jesienia z morza wyglada.....tego zadne slowa nie opisza!Pozdrawiam zeglarzy!A-hoj! :lol:
kotwiczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotwiczka » 17.04.2008 10:55

KumoterSzyszkownik napisał(a):Witam.I juz jestem po rejsie.Jestem zadowolony!Wiatr i zaloga dopisala!Troche za duzo deszczu bylo,ale dalo sie wytrzymac.Miniu-miales po prostu pecha!A Chorwacja jesienia z morza wyglada.....tego zadne slowa nie opisza!Pozdrawiam zeglarzy!A-hoj! :lol:

to nie Miniu miał pecha ale Ty wielkie szczęście ( 2 jachty tonęły przy Dubrowniku w lipcu 2007 a reszta się rozlatywała )! Rejs z Globturistem to "rosyjska ruletka" - najlepiej posłuchac skipperów :)
kotwiczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotwiczka » 17.04.2008 10:58

Tommek napisał(a):Witam Myślę, że tak jak w każdym rejsie trzeba miec trochę szczęścia tak w doborze załogi jak i instruktora. Glob Tourist oprócz tego, że sam organizuje szkolenia, to korzysta jeszcze z pomocy innych klubów, np. Master Yachting. Polecam ten drugi, a jeżeli chcesz byc dobrze przeszkolony to pytaj o instruktora Krzysztofa K. Pozdrawiam

Globturist nie organizuje szkoleń a sprzedaje szkolenia Masteryachtingu ( sam nie ma kadry ) więc lepiej u źródła

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone