Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rejs po Adriatyku

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kona
Autostopowicz
Rejs po Adriatyku

Nieprzeczytany postnapisał(a) kona » 20.02.2005 01:02

[/b]Witam
Szukam fajnego biura z którym mozna sie wybrać na rejs po Adriatyku.
Czy ktos był na tego typu imprezie ???
Pozdrawiam wszystkich miłośników Chorwacji
kona
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 20.02.2005 14:17

Ja bym nie szukał konkretnego biura tylko udałbym się do jakiegoś portu skąd wypływają codziennie statki wycieczkowe i załapałbym się na jeden z nich. Trzy lata temu płynąłem z wyspy Murter takim stateczkiem wokół archipelagu wysp Kornati i było super. Rejs taki trwa cały dzień i połączony jest ze zwiedzaniem niektórych wysepek , posiłkiem na jednej z nich , godzinką na kąpiel i plażowanie i innymi atrakcjami. Ktoś jednak kiedyś już pisał na forum , że najlepiej wybrać się do takiego portu dzień wcześniej i zobaczyć z jakiego statku korzysta najwięcej ludzi i ewentualnie podczas gdy wysiadają zapytać ich o wrażenie. To dlatego , że nie wszystkie statki świadczą usługi na tym samym poziomie.
Pan Janek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pan Janek » 20.02.2005 16:10

Pozdrawiam!
Może chodzi Ci o rejs jachem żaglowym ?
Jest wiele firm, które czarterują jachty i organizują resy po Adriatyku, kwalifikacje żeglarskie nie są wymagane. Poszukaj na tej stronie:
http://www.zagle.pl/katalog_spis.php?KATEGORIA=75
Więcej znajdzie każda wyszukiwarka.
Powodzenia ! :o
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.02.2005 21:20

Po wpisaniu w Google "rejsy po adriatyku" wybrałem:
http://www.bertur.pl/okno_rejsypoadriatyku.html
kona
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kona » 21.02.2005 07:52

Tak, tak chodzi mi o rejs jachtem żaglowym...
tygodniowa impreza ze zwiedzaniem portów i urokliwych miasteczek Chorwacji...
mam nadzieję, ze ktoś był na takiej imprezie i poleci mi coś ciekawego.
Pozdrawiam
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 26.02.2005 18:53

To nie jest tak tania sprawa. Wiele Polakow winajmuje take jachti a wlasciciel jest zarazem i skiper (prowadzi jacht) i zna urokliwe porti.
Mogem polecic jednego ale nie tutaj:)
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 03.03.2005 15:33

muv168
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muv168 » 03.03.2005 17:31

hej!

My własnie się ze znajomymi wybieramy na rejs 21-28 maja (dlugi weekend z Bozym Cialem) jachtem. Mamy jeszcze 2 wolne miejsca. Jak jestes chetna pisz do mnie po szczegoly: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Rejs prawdopodobnie na Bavari 34 , wyjazd pewnie z Warszawy w kierunku na poludnie, calkowity koszt okolo 1500 zl (z jedzeniem, oplatami portowymi, dojazdem itp.)

Pzdr
kawa
Croentuzjasta
Rejs po Adriatyku

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 31.05.2005 12:56

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone