Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

rejs po Adriatyku ... 2-ga polowa lipca

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aneta_jacek
Cromaniak
rejs po Adriatyku ... 2-ga polowa lipca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 29.05.2005 16:42

Hejka! Szukamy miejsca dla 2 osób na rejs jachtem (Chorwacja, Grecja) w drugiej połowie lipca. Chętnie dołączymy się do zorganizowanej grupy i będziemy partycypować w kosztach. Jedno z nas ma patent żeglarza, drugie... też już się parę razy kolebało (głównie w tawernie, ale na łajbie również) ;)
Jacek i Luiza (prosimy o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
samotnik
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) samotnik » 29.05.2005 18:57

aneta_jacek napisał(a):Hejka! Szukamy miejsca dla 2 osób na rejs jachtem (Chorwacja, Grecja) w drugiej połowie lipca. Chętnie dołączymy się do zorganizowanej grupy i będziemy partycypować w kosztach. Jedno z nas ma patent żeglarza, drugie... też już się parę razy kolebało (głównie w tawernie, ale na łajbie również) ;)
Jacek i Luiza (prosimy o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

Cześć,

ja tam dość sporo żegluję (a raczej żeglowałem, bo postępująca komercja zaczyna mnei zniechęcać do tego akwenu) i powiem tyle - dajcie sobie spokój z żeglowaniem w lipcu. Ja w zeszłym roku tam byłem dwa tygodnie w lipcu - wiatru brak (tylko raz jeden powiało mocniej niż leciutki wiaterek), niemożebny upał potęgowany przez pobyt na wodzie (albedo!) i brak wiatru... Zatłoczone mariny (po 16:00 można było sobie odpuścić szukanie miejsca)... Nigdy więcej. Dodatkowo jest drogo wtedy.

Ja w tym roku zasuwam na Sycylię w drugiej połowie lipca. Podobno jest tam jeszcze gorzej jeśli chodzi o upały, ale coś wieje, no i to zawsze coś nowego...

Michał, www.zagle.org.pl
kawa
Croentuzjasta
rejs

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 31.05.2005 08:32

Witam!
Jeśli intersuje was udział w rejsie to więcej informacji przeczytacie tu:
http://republika.pl/chorwacja2004/czarter_info.htm
Pozdrawiam

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone