napisał(a) skipper1980 » 22.04.2008 10:51
Kotwiczka, to Ty mnie bardzo oczerniasz nie znajac faktow ani kosztow i zarzucasz mnie ze jest to rejs komercyjny co jest absolutnie nie prawda. Ja zawsze po rejsie podliczam dokladnie koszty i to co zostalo po rowno jest dzielone na kazdego. Dlatego kosztach napisalem ze wynosza okolo 2000 zł. Jak uwzglednisz ze transport samochodami wg moich wyliczen to koszt okolo 5500 zł (nie bede juz wchodzil w szczegoly skad taki koszt) a autokarem bylby 4200 oraz standardowo policzylem 300zł/os na kase jachtowa to kosztorys rysuje sie na poziomie 2 tys. zł.
Mam jedna prosbe, jesli nie wiesz, nie znasz dokladnie moich realiow i kosztorysu rejsu to bardzo Cie prosze nie oczerniaj mnie.
Ja w poprzednim watku nie chcialem nikogo personalnie wymieniac tylko napisalem wlasne spostrzezenia.
Ale skoro Cie to tak bardzo dotknelo ze musialas sie "zrewanzowac" na mnie to sadze, ze reprezentujesz jakas firme zeglarska...ale to tylko moje domysly.
Z zeglarskim pozdrowieniem nie bede juz wdawal sie z Toba w slawna przepychanke.
Przeciez z zalozenia masz racje