valdemar napisał(a):te kiero napisał(a):zdjęcia pierwyj sort, takie super wyraziste, a na żywo to jeszcze lepszy efekt, no, no
Jaki sprzęt?
Olympus tg-2 który służy mi już cztery lata.
Chyba już niedostępny w sprzedaży ale są następcy tg3 lub tg4
piekara114 napisał(a):Dobrze zrozumiałam, że wszystkie zdjęcia są ze snurkowania?
Stasiek18 napisał(a):Płetwy założyłem trzeciego dnia bo jakoś tak mi zeszło.
Stasiek18 napisał(a): A chodzić po rafach nie wolno.
Stasiek18 napisał(a):valdemar napisał(a):te kiero napisał(a):zdjęcia pierwyj sort, takie super wyraziste, a na żywo to jeszcze lepszy efekt, no, no
Jaki sprzęt?
Olympus tg-2 który służy mi już cztery lata.
Chyba już niedostępny w sprzedaży ale są następcy tg3 lub tg4
LRobert napisał(a):Ładne rybki. Niektóre to nawet niedawno widziałem ale w zoo we Wrocławiu
romuald22 napisał(a):No to jak goniłeś rybki bez płetw? I jak uciekałeś przed rybkami?
Nawet jakby wolno było to mała nierównowaga i człowiek poraniony lekko może być.
Ostre skurczybyki - znaczy rafa, rybki i takie tam...
valdemar napisał(a):Ciekawy sprzęt, ja robiłem zdjęcia na Nikonie Coolpix, ale to zwykła idiotenkamera do 10 m glębokości....
Stasiek18 napisał(a):Dwie czy trzy rany miałem na kolanach i przecięcie na ręce.Przy snurkowaniu w płytkiej wodzie to nieuniknione że zawadzisz o rafę
dhmegi napisał(a):Też tego doświadczyłam w Dahab.
piekara114 napisał(a):Mhhh, jednak trochę się różnią
Venom555 napisał(a):piekara114 napisał(a):Mhhh, jednak trochę się różnią
Te z Morza Czerwonego tez występują w Adriatyku. Nie sa jednak tak liczebne jak te ogólno dostępne ale przy odrobionie szczęscia można je dostrzec a Ci co nurkują to pewnie widzieli je nie jeden raz.