Zastanawiam się nad tygodniowym wypadem do Marsa Alam w pierwszej połowie listopada .
Które miejsce byś bardziej polecał : Aurora Oriental Bay czy Royal Brayka Resort
Jeszcze w Egipcie nie byłem i lubię snorkować .
pzdr.
beatabm napisał(a):Dzięki za piękne zdjęcia i wspaniałego wypoczynku życzę
elka21 napisał(a):Tymi, groźnie wyglądającymi rybami , odebrałeś mi chęć zanurzenia się w tamtejszych wodach
tiwa napisał(a):Zastanawiam się nad tygodniowym wypadem do Marsa Alam w pierwszej połowie listopada .
Które miejsce byś bardziej polecał : Aurora Oriental Bay czy Royal Brayka Resort
pzdr.
Stasiek18 napisał(a):beatabm napisał(a):Dzięki za piękne zdjęcia i wspaniałego wypoczynku życzę
Dziękielka21 napisał(a):Tymi, groźnie wyglądającymi rybami , odebrałeś mi chęć zanurzenia się w tamtejszych wodach
Jak nie będziesz drażnić rekina to nic ci nie grozi A tak na poważnie wystarczy trochę rozsądku,i nic ci nie grozi.Raz mnie dziabnęła jedna nie duża rybka ale to z powodu mojej głupoty.tiwa napisał(a):Zastanawiam się nad tygodniowym wypadem do Marsa Alam w pierwszej połowie listopada .
pzdr.
Oba hotele są podobne,ale wybrałbym Braykę jeżeli nastawiasz się na snurkowanie a nie na flizy
Masz wtedy możliwość nurkowania w dwóch zatoka z rafami.Strażnik bez problemu cie wypuści do zatoki Gebel El Rosas pod hotelem Oriental,w drugą stronę to nie zadziała,jak przyjdziesz z hotelu Oriental to strażnik do Brayki cię nie wpuści.