Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Re: TUCEPI czy PODGORA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kama408
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kama408 » 20.12.2012 19:07

Do lillylive

Witaj Poproszę o namiar na kwaterę na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
barkley10
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) barkley10 » 20.12.2012 19:55

lillylive napisał(a):
barkley10 napisał(a):Witam wszystkich,

Pogoda za oknem niezbyt przyjemna więc chyba powoli zacząć planować kolejne wakacje w Chorwacji.
Zamierzamy wybrać się w tym roku z żoną i 3-letnią córką do Tucepi lub Podgory. Czekam na Wasze podpowiedzi która miejscowość jest lepszym rozwiązaniem na wypad z dzieciakiem.Chyba że możecie podpowiedziec nne miejscowości. Tak naprawdę wchodzi w grę tylko Dalmacja. Miejscowości Baska Voda, Brela, czy wsypa Ciovo już zaliczone więc chciałbym poszukać innych możliwości.
Planowany start koniec czerwca 2013

Jeśli jesteś zainteresowany podaj e-mail mogę posłać kilka fotek z plaż Tucepi i namiar na super apartament przy plaży dosłownie.

Mail do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lillylive
Croentuzjasta
Barkley

Nieprzeczytany postnapisał(a) lillylive » 21.12.2012 07:11

Czy to dobry e-mail:/ który podałeś? bo nie chce mi wysłać poczta...
barkley10
Odkrywca
Re: Barkley

Nieprzeczytany postnapisał(a) barkley10 » 21.12.2012 17:44

lillylive napisał(a):Czy to dobry e-mail:/ który podałeś? bo nie chce mi wysłać poczta...

Faktycznie, zjadłem litere, tu jest poprawny adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Uncia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Uncia » 21.12.2012 19:37

do Lillylive
Proszę również o namiar na ten apartament przy plaży .
Pozdrawiam Ewa
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
andrzej76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej76 » 28.12.2012 19:56

Witam jesli można to również poprosze o namiary na apartament w Tucepi.
miarka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miarka » 30.12.2012 02:11

Witam też bym prosił o namiary na apartament w Tucepi
lillylive
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lillylive » 30.12.2012 09:14

To podaj meila:)
filus1974
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) filus1974 » 31.12.2012 08:50

lillylive napisał(a):To bierz ten apartament który Ci polecilam. Do godziny około 14tej masz cień pod piniami(z apartamentu do plaży masz 5m doslownie) a wieczorem spacerek na plac zabaw i inne atrakcje w centrum około 10 do 15minut.

Witam,

Poproszę o namiar na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuję :)
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 31.12.2012 08:56

Ja w tym roku poważnie zastanawiam się nad zdradą Chorwacji na rzecz Grecji...
Poratujcie mnie i nie dajcie zrobić głupstwa... Czy ja też mogłabym prosić namiary na apartament w Tucepi? Bardzo ładnie proszę:)
kgaw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kgaw » 01.01.2013 03:01

lililylive czy mozesz i do mnie wysłać namiar do w Tucepi adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jankos31
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jankos31 » 02.01.2013 14:47

Jeżeli nie stanowi to problemu to również poproszę namiar namiar na kwaterę w Tucepi adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 03.01.2013 10:48

Ja w Tucepi byłam już 3 razy, ale nigdy w części Kamena. Jeżeli mogę prosić o namiary to bardzo proszę:) aga.noga@poczta.fm
_Rafi_
Croentuzjasta
Re: Barkley

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 03.01.2013 10:52

lillylive napisał(a):Czy to dobry e-mail:/ który podałeś? bo nie chce mi wysłać poczta...

To ja Ci podam dobry :wink: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl i poprosze o namiar i jakieś ogólne dane o tym aprtamencie.
darekb7
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekb7 » 06.01.2013 01:25

lillylive bardzo proszę o namiary również dla mnie :D
Darek
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje