Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Re: TUCEPI czy PODGORA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kedzior74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kedzior74 » 17.03.2013 20:26

Przepraszam, że się nie odzywałem ale sami wiecie jak jest - Praca. Ja mam okazję pracować za granicą i często widzę a raczej słyszę jak duńczycy spędzają wolny czas. Oni nie siedzą w domach tylko wyjeżdżają gdzie im się podoba jak zarobią trochę kasy. Uznają zasadę - rób w życiu wszystko abyś to życie dobrze przeżył bo ono jest krótkie. My polacy dopiero się tego uczymy, oczywiście w granicach naszych możliwości.
Cieszę się że poznałem wasze (teraz też moje) forum. Dzięki wam podjąłem męską decyzję. ZDECYDOWANIE TUCEPI! Znalazłem miejsce na ul. Kamena 16. Zadzwoniłem, zamówiłem, wysłałem zaliczkę. Jedziemy tam pod koniec lipca z nastawieniem że będzie wspaniale.
P.S. krispinus - super zdjęcia. Powiem Ci że mnie to nie dziwi. W Darłówku jest podobnie tylko z parawanami.
Szacuneczek dla wszystkich!
p.peter1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) p.peter1 » 27.05.2013 11:27

lillylive, ja podobnie jak większość w tym wątku proszę o namiary - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
imrowai
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imrowai » 16.07.2013 14:15

również proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - dzięki!
.sikor.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) .sikor. » 16.07.2013 16:02

do Lillylive

Ja też ładnie proszę o namiary Tucepi i Podgora

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
justyska.k1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) justyska.k1 » 20.07.2013 22:17

witam. szukam apartamentu dla 6 dorosłych i 2 dzieci. blisko morza max 80 m, widok na morze. termin 9-23 sierpien, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 22.07.2013 13:38

A czy znajdę jakiś przyjemny apartamencik 2+1 w Tucepi ?
Chcemy jechać 11 sierpnia na 10 noclegów.
ArturK
Turysta
apartament Tucepi lub Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArturK » 10.02.2014 11:00

szukam niedrogiego, sprawdzonego apartamentu 2+2 w Tucepi lub Podgora
agata26061
Cromaniak
Re: apartament Tucepi lub Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 12.02.2014 15:49

Ja również dołączam do poprzednika. Szukam sprawdzonych apartamentów 2+2 w Tucepi lub Podgorze lub samej Makarskiej.

Jak macie jakieś sprawdzone miejscówki, to podeślijcie namiary na priv lub e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzięki :D
Pozdrav :)
iron
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iron » 12.03.2014 09:40

Witam Wszystkich
I jak sie doczekałem pierwszego posta :)
W tym roku zaplanowaliśmy wyjazd w okolice Riviery Makarskiej. Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu apartamentu dla 6 osób dorosłych i jednego dziecka.(mogą być jeden na 3 os. i 1 na 4 osob.) Może to tez byc apartament 10-12 osobowy, byc moze trzecia rodzina pojedzie. Dobrze żeby był taras,widok na morze, na pewno klimatyzacja i internet (młodzież poprosiła o to w poszukiwaniu noclegu :) ). Miejscowości to Tucepi, Podgora, Brela jak i mniejsze mniej tłoczne w okolicach ale z fajną plażą.
Na pewno podziekuje za pomoc i odpowiedzi :)
Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, gg: 2727220

Edit: nie pierwszego...15 :). Dawno nie pisałem, ostatnio jak jechałem do Medulina.
Ostatnio edytowano 12.03.2014 11:51 przez iron, łącznie edytowano 1 raz
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 12.03.2014 11:37

@iron sprawdź pocztę.

pozdrav
funnyfun
Plażowicz
Tucepi-Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) funnyfun » 22.03.2014 01:06

Szukam apartamentu na wrzesień, 4 osoby dorosłe + 1 dziecko (śpi z rodzicami lub własne łóżeczko zabieramy). Mile widziane: schludny apartament, w miarę nowy, parking.
Jakieś propozycje?
maniust
Koneser
Re: Tucepi-Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 22.03.2014 07:13

We wrześniu w ciemno, można przebierać i wybrzydzać.

Pozdrav
funnyfun
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) funnyfun » 22.03.2014 22:16

To na pewno. Ale nie chcemy poświęcać dodatkowego czasu z dzieckiem na poszukiwania.
arb
Cromaniak
Re: Tucepi-Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 22.03.2014 23:55

funnyfun napisał(a):Szukam apartamentu na wrzesień, 4 osoby dorosłe + 1 dziecko (śpi z rodzicami lub własne łóżeczko zabieramy). Mile widziane: schludny apartament, w miarę nowy, parking.
Jakieś propozycje?

Jaki budżet?
funnyfun
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) funnyfun » 23.03.2014 00:04

Niewygórowany. Do 50EUR da się? Maks 60.
Sporo chyba zależy od tego jak liczą "sezon". Patrząc po ofertach w internecie, początek września liczą niektórzy do sierpniowych cen, a my akurat 1.09 chcemy być na miejscu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje