Waham się między tymi dwoma miejscowościami.
Obie miejscowości mi się spodobały czytając opisy, ale chciałabym, aby mieć widok na otwarte morze i siedzą na plaży nie widzieć blisko drugiego brzegu, czy w Rażanj są takie plaże?
pawelh napisał(a):Rażanj a bliżej jego nazwijmy to dzielnica o nazwie Stivasnica,która rozciąga się wzdłuż południowej części zatoki aż do otwartego morza.
hania731 napisał(a):Czy w tej Stivasnicy są plaże dla dzieci? Nie muszą być typowo żwirkowe, ale odpadają typowe betony z drabinkami i od razu głęboka woda.
anakin napisał(a):Szukaj Rażanj Varos.
hania731 napisał(a):pawelh napisał(a):Rażanj a bliżej jego nazwijmy to dzielnica o nazwie Stivasnica,która rozciąga się wzdłuż południowej części zatoki aż do otwartego morza.
Czy w tej Stivasnicy są plaże dla dzieci? Nie muszą być typowo żwirkowe, ale odpadają typowe betony z drabinkami i od razu głęboka woda.
pasażer napisał(a):anakin napisał(a):Szukaj Rażanj Varos.
Oglądam galerię Apartmani Falkuša przy Varoš 22 i same skałki z półkami betonowymi. W Kalebova Luka więcej domów, przed którymi "żwirek" w wodzie > http://web.vip.hr/stipred.vip/gallery/Top/default.htm z tym, że brak widoku na otwarte morze. Popraw, jeżeli się mylę.
anakin napisał(a): Pozostaje więc kwestia...........z której strony Varos.
Chodziło mi bardziej o to, że tam łatwiej znaleźć to co autorkę pytania interesuje.
wos71 napisał(a):hania731 napisał(a):pawelh napisał(a):Rażanj a bliżej jego nazwijmy to dzielnica o nazwie Stivasnica,która rozciąga się wzdłuż południowej części zatoki aż do otwartego morza.
Czy w tej Stivasnicy są plaże dla dzieci? Nie muszą być typowo żwirkowe, ale odpadają typowe betony z drabinkami i od razu głęboka woda.
My byliśmy na takiej.
anakin napisał(a):pasażer napisał(a):anakin napisał(a):Szukaj Rażanj Varos.
Oglądam galerię Apartmani Falkuša przy Varoš 22 i same skałki z półkami betonowymi. W Kalebova Luka więcej domów, przed którymi "żwirek" w wodzie > http://web.vip.hr/stipred.vip/gallery/Top/default.htm z tym, że brak widoku na otwarte morze. Popraw, jeżeli się mylę.
Pozostaje więc kwestia...........z której strony Varos.
Chodziło mi bardziej o to, że tam łatwiej znaleźć to co autorkę pytania interesuje.
Na Stivasnicy trochę z tym gorzej, ale jak widzimy powyżej też można coś wyszukać.
A co do widoku na morze to wg mnie nie ma lepszego niż ze Stivasnicy.
Tak więc- coś za coś.
Nie można zjeść ciastka i...mieć ciastko.
Przynajmniej w Rażanj.
hania731 napisał(a):Dziecko młodsze generalnie nie boi się wody i w Dingacu skacze prosto ze skałek, więc ja muszę ciągle pilnować.
wos71 napisał(a):hania731 napisał(a):
A czy w takim razie mogę poprosić o namiary na ten apartament?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Na tej plaży byliśmy raz.Chodziliśmy na Varoś.Apartament był w "centrum"Razanja.