A dlaczego akurat Rażanj?
Jak patrzę na kryteria jakimi się kierujesz, to jakoś bardziej mi tu Primosten pasuje....
hania731 napisał(a):Czy możesz mi w takim razie podać namiary na ten apartament
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bocian napisał(a):hania 731, czy ty byłaś kiedyś w Borku?
hania731 napisał(a):Bocian napisał(a):hania 731, czy ty byłaś kiedyś w Borku?
Oczywiście!
Od 2006 roku byłam już 4 razy, z resztą to Ty mnie tam wysłałeś
Byłam w 2012 i zarezerwowałam na 2014, bo w 2013 mieliśmy nie wybierać się do Cro, ale zmieniliśmy zdanie i jednak jedziemy, ale u Boza miejsca nie ma
Mamy w planach tydzień z siostrą w okolicach Rogoznicy, a potem sami na Vis!
hania731 napisał(a):Czy możesz mi w takim razie podać namiary na ten apartament
Sylwetka&Gienuś napisał(a):hania731 napisał(a):Czy możesz mi w takim razie podać namiary na ten apartament
Haniu czy ten adresik jest OK , bo wracają mi emilki z info o braku możliwości dostarczenia
hania731 napisał(a):oczywiście, że źle napisłam ma być:
przepraszam
hania731 napisał(a):Stanęło na Zecevie, czas , czyli sierpień pokaże czy to był dobry wybór, bo do Rażanj na pewno zajadę.
Mamy jeden duży apartament blisko plaży (30m), z tego co widać i piszą odpowiedniej i dla nas i dla dzieci.
Jeszcze raz dzięki za pomoc. teraz szukam czegoś w Pakostane, może ktoś coś zna.
Bocian napisał(a):hania731 napisał(a):Stanęło na Zecevie, czas , czyli sierpień pokaże czy to był dobry wybór, bo do Rażanj na pewno zajadę.
Mamy jeden duży apartament blisko plaży (30m), z tego co widać i piszą odpowiedniej i dla nas i dla dzieci.
Jeszcze raz dzięki za pomoc. teraz szukam czegoś w Pakostane, może ktoś coś zna.
To musi być gdzieś bliżej samej Rogoznicy...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne