ulka740 napisał(a):My jedziemy aż z Gdyni więc wyjeżdżamy tak żeby nocować przy granicy z O7.0 7 na 08.07 a w niedzielę przejechać resztę bo z uzyskanych imformacji ruch jest najmniejszy. Może się jakoś zgramy? Jadę z mężem i córą (38,39,18)Znalazłam noclegi w Rażanj za 47euro w nowych apartamentach . Czy to drogo?
ulka740 napisał(a):Mieszkamy w wlli Tina ok 70 m od morza a mieszkanko 3 osobowe ok.38 metrów, nowe i wszystko jest jak trzeba (przynajmniej na zdjęciu) zamówione przez CroDea.pl Mam nadzieję że będziemy w kontakcie
Jastinada napisał(a):Martynka o której godzinie ten chleb?
Jastinada napisał(a):Martynka widzę,że masz już doświadczenie czy mogłabym Cię zapytać o kilka spraw?Niestety nie wiem dlaczego nie można pisać prywatnych wiadomości a nie chcę zaśmiecać wątku moimi pytaniami,czy mogłabym prosić o Twój e-mail?Bądź nr gg?Jeśli oczywiście mogę pozawracać Ci głowę...
kit napisał(a):Jastinada napisał(a):Martynka widzę,że masz już doświadczenie czy mogłabym Cię zapytać o kilka spraw?Niestety nie wiem dlaczego nie można pisać prywatnych wiadomości a nie chcę zaśmiecać wątku moimi pytaniami,czy mogłabym prosić o Twój e-mail?Bądź nr gg?Jeśli oczywiście mogę pozawracać Ci głowę...
Jak dla mnie, z chęcią się dowiem coś więcej, bo też prawdopodobnie zawitam do tego miasteczka
Powrót do Nasze relacje z podróży