tajemniczy napisał(a):'Jola1805 napisał(a):Wyjeżdżamy wieczorem 13.07. Jedziemy do apartamentów Janko - Ante Dodig.
Ja również jadę 13.07 do Rażanj, jak co odezwij się adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
nikolaa napisał(a):wielkie dzięki za wszystkie wiadomości. My jedziemy pierwszy raz do Chorwacji. Zawsze były Włochy ewentualnie Hiszpania. Maż był niechętnie nastawiony, bo kamienie na plaży, bo kuny, bo dzieci "nie pogrzebią" w piasku, itd. Ale widzę, że po Waszych pozytywnych opiniach zaczął się przekonywać.
zmasz napisał(a):tajemniczy napisał(a):'Jola1805 napisał(a):Wyjeżdżamy wieczorem 13.07. Jedziemy do apartamentów Janko - Ante Dodig.
Ja również jadę 13.07 do Rażanj, jak co odezwij się adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pochwalę się będę 10.07 w Razanj.
Jakiś komitet powitalny?
tajemniczy napisał(a):zmasz napisał(a):tajemniczy napisał(a):'Jola1805 napisał(a):Wyjeżdżamy wieczorem 13.07. Jedziemy do apartamentów Janko - Ante Dodig.
Pochwalę się będę 10.07 w Razanj.
Jakiś komitet powitalny?
zimne piwo
zmasz napisał(a):Niestety komitet powitalny organizuje - andrzejk1975. Może kotoś go przebije.
zmasz napisał(a):Do jakich apartametów jedziecie?
My w Razanj 3 raz.
My bedziemu przy hotelu EmKa
nikolaa napisał(a):a czy w Razanj można łowić ryby (wędkować)?
Powrót do Nasze relacje z podróży