Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rażanj 2011

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
justdorota
Podróżnik
Re: Rażanj 2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) justdorota » 13.06.2012 17:34

anakin napisał(a):
justdorota napisał(a):Witam forumowiczów chciałam skierować pytanie do osób które były w Rażanj czy macie jakieś namiary na aparatment dla 2 osób? Czy realne jest znalezienie czegoś za 20E/ap we wrześniu? Jadę pierwszy raz i od 2 miesięcy szukam apartementu. Zależy mi na spokoju i dobrego miejsca wypadowego.

Jak najbardziej realne.

justdorota napisał(a):Wybrałam Rażanj, ale ciężko mi znaleźć aparamenty ze stroną internetową.

Eno,nie gadaj.:wink:

justdorota napisał(a):ps. jestem tu nowa więc wybaczcie za pytanie, ale czy trzeba czymś zasłużyć, żeby odglądać zdjęcia, bo ich nie widzę :-( a może to kwestia mojej przeglądarki...

Nie widzisz bo pewnie gość je usunął z serwera na którym były. :?

A jak Ci się chce czytać..... :wink:

Zerknij jeszcze tu:

http://www.seecroatia.com/pl/chorwacja- ... menty.html
http://www.bookers.hr/obj-falkusa-pl.html
http://www.rogoznicaapartments.com/rogo ... azanj.html

We wrześniu w 2 osoby możesz jechać śmiało w ciemno.
Na Twoim miejscu nie zawracałbym sobie w ogóle głowy rezerwacją przez neta. :D

Lubię czytać więc zaraz się zabieram. Obawiam się trochę jechać w ciemno. Nie wiem ile czas zajmie nam dojazd a nie lubimy jeździć w nocy, więc jak dotrzemy na 19 to będzie dobrze. Czy we wrześniu można już spokojnie jechać od weekendu do weekendu? Chodzi mi o korki. Czy raczej jeśli jest taka możliwość wyjechać i wrócić w tygodniu?
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 13.06.2012 18:58

MARTYNKA2001 napisał(a):
justdorota napisał(a):Witam forumowiczów chciałam skierować pytanie do osób które były w Rażanj czy macie jakieś namiary na aparatment dla 2 osób? Czy realne jest znalezienie czegoś za 20E/ap we wrześniu? Jadę pierwszy raz i od 2 miesięcy szukam apartementu. Zależy mi na spokoju i dobrego miejsca wypadowego. Wybrałam Rażanj, ale ciężko mi znaleźć aparamenty ze stroną internetową.

ps. jestem tu nowa więc wybaczcie za pytanie, ale czy trzeba czymś zasłużyć, żeby odglądać zdjęcia, bo ich nie widzę :-( a może to kwestia mojej przeglądarki...

Trzeci raz jedziemy do Chorwacji. Apartamenty za każdym razem załatwiamy za pośrednictwem Zieliny74. Polecam, napewno znajdzie Wam coś fajnego :hut:

czyżby to była p. Kasia Ł.? :-)
nikolaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikolaa » 13.06.2012 20:35

witam
przypadkiem dołączyłam się do waszej rozmowy. W tym roku - 11 lipca jadę z rodziną do razanj. Będziemy w willi rino. Może ktoś był i mógł by coś powiedzieć na temat warunków. Mam jeszcze dwa pytania: czy są komary (bo dwa lata temu we Włoszech nas pożarły żywcem) i jakie są ceny podstawowych artykułów spożywczych (woda mineralna, chleb, wędlina itp). Z góry dziękuje za wszystkie wiadomości
pozdrawiam :lol:
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 13.06.2012 20:52

nikolaa napisał(a):witam
przypadkiem dołączyłam się do waszej rozmowy. W tym roku - 11 lipca jadę z rodziną do razanj. Będziemy w willi rino. Może ktoś był i mógł by coś powiedzieć na temat warunków. Mam jeszcze dwa pytania: czy są komary (bo dwa lata temu we Włoszech nas pożarły żywcem) i jakie są ceny podstawowych artykułów spożywczych (woda mineralna, chleb, wędlina itp). Z góry dziękuje za wszystkie wiadomości
pozdrawiam :lol:

chyba ode mnie masz ten apartament :-)
nikolaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikolaa » 14.06.2012 07:41

pewnie tak. Mąż załatwiał wszystkie formalności, więc nie miałyśmy przyjemności porozmawiać. Może masz dodatkowe fotki tego apartamentu dla ośmiu osób. Na stronie internetowej za wiele nie ma.
MARTYNKA2001
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARTYNKA2001 » 14.06.2012 14:03

nikolaa napisał(a):pewnie tak. Mąż załatwiał wszystkie formalności, więc nie miałyśmy przyjemności porozmawiać. Może masz dodatkowe fotki tego apartamentu dla ośmiu osób. Na stronie internetowej za wiele nie ma.

Byłam u Rina. Podaj maila to poślę trochę zdjęć :lol:
Dodam, że było super!
MARTYNKA2001
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARTYNKA2001 » 14.06.2012 14:05

Zielina74. napisał(a):
MARTYNKA2001 napisał(a):
justdorota napisał(a):Witam

ps. jestem tu nowa więc wybaczcie za pytanie, ale czy trzeba czymś zasłużyć, żeby odglądać zdjęcia, bo ich nie widzę :-( a może to kwestia mojej przeglądarki...

Trzeci raz jedziemy do Chorwacji. Apartamenty za każdym razem załatwiamy za pośrednictwem Zieliny74. Polecam, napewno znajdzie Wam coś fajnego :hut:

czyżby to była p. Kasia Ł.? :-)

Owszem :lol: Pozdrawiam
nikolaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikolaa » 14.06.2012 14:41

mój meil: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :wink:
a co z komarami?
i z cenami?
:D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.06.2012 14:49

Komarów dwa lata temu nie stwierdzono. :D

Tutaj małe co nieco :wink: o cenach.
nikolaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikolaa » 14.06.2012 15:08

dzięki za wiadomość - trochę poczytałam i widzę że nie jest źle !!!
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 14.06.2012 15:15

Jola1805 napisał(a):Wyjeżdżamy wieczorem 13.07. Jedziemy do apartamentów Janko - Ante Dodig.
'

Ja również jadę 13.07 do Rażanj, jak co odezwij się adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
nikolaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikolaa » 14.06.2012 15:28

my w Chorwacji będziemy 12 lipca popołudniu. Wyjeżdżamy 11 rano, bo mamy zarezerwowane spanie w Wiedniu w Etapie. Skoro to mała mieścina to z pewnością spotkamy się na miejscu !!! :P
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2012 15:35

anakin napisał(a):Komarów dwa lata temu nie stwierdzono. :D

Komary mogą być :wink: gorsze są ich "baby" :evil:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 14.06.2012 21:57

anakin napisał(a):Komarów dwa lata temu nie stwierdzono. :D

W zaszłym roku także, ani jednego/ej :wink:
lukas774
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas774 » 14.06.2012 22:23

Te okolice są naprawde piękne. Ja byłem 2 lata temu w Kanicy i bardzo mi się tam podobało, a lazurowy kolor wody w większej zatoczce..... obłęd :lol: Cisza, spokój i sklep przyjeżdzający na kołach nad ranem :)W tym roku wybór padł na Tribunj, ale w przyszłym postaram się znowu odwiedzić tą uroczą okolicę, ale tym razem nastawiam się dla odmiany na Rażanj, choć do Kanicy na pewno zajrzę....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży