Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rażanj 2011

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 07.05.2012 07:08

Jola1805 napisał(a):Witam.
Piszę po raz pierwszy na forum, ale jestem zagorzałą czytelniczką i wiem, że to forum to kopalnia informacji na temat cro.
Przeczytałam też relacje forumowiczów z Rażanj. My w tym roku po raz pierwszy (choć wybieramy się do cro przynajmniej od 7 lat) jedziemy właśnie do Rażanj, do zatoki Ljoljinica. Czy ktoś zna tą zatokę i jakie są tam możliwości plażowania?

ja się tam wybieram dokładnie do liolljinicy :) ponoć niedaleko jest plaża dla dzieciaków ok 200-300 mb
kiedy się wybieracie bo my 6 lipca wyjeżadzamy z polski
Jola1805
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola1805 » 07.05.2012 08:33

Wyjeżdżamy wieczorem 13.07. Jedziemy do apartamentów Janko - Ante Dodig.
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 07.05.2012 08:59

to może niedaleko nas bo my w apartamentach Igor :)
do zobaczenia na miejscu
justdorota
Podróżnik
Rażanj 2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) justdorota » 13.06.2012 14:10

Witam forumowiczów chciałam skierować pytanie do osób które były w Rażanj czy macie jakieś namiary na aparatment dla 2 osób? Czy realne jest znalezienie czegoś za 20E/ap we wrześniu? Jadę pierwszy raz i od 2 miesięcy szukam apartementu. Zależy mi na spokoju i dobrego miejsca wypadowego. Wybrałam Rażanj, ale ciężko mi znaleźć aparamenty ze stroną internetową.

ps. jestem tu nowa więc wybaczcie za pytanie, ale czy trzeba czymś zasłużyć, żeby odglądać zdjęcia, bo ich nie widzę :-( a może to kwestia mojej przeglądarki...
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Rażanj 2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2012 14:24

justdorota napisał(a):Witam forumowiczów chciałam skierować pytanie do osób które były w Rażanj czy macie jakieś namiary na aparatment dla 2 osób? Czy realne jest znalezienie czegoś za 20E/ap we wrześniu? Jadę pierwszy raz i od 2 miesięcy szukam apartementu. Zależy mi na spokoju i dobrego miejsca wypadowego.

Jak najbardziej realne.

justdorota napisał(a):Wybrałam Rażanj, ale ciężko mi znaleźć aparamenty ze stroną internetową.

Eno,nie gadaj.:wink:

justdorota napisał(a):ps. jestem tu nowa więc wybaczcie za pytanie, ale czy trzeba czymś zasłużyć, żeby odglądać zdjęcia, bo ich nie widzę :-( a może to kwestia mojej przeglądarki...

Nie widzisz bo pewnie gość je usunął z serwera na którym były. :?

A jak Ci się chce czytać..... :wink:

Zerknij jeszcze tu:

http://www.seecroatia.com/pl/chorwacja- ... menty.html
http://www.bookers.hr/obj-falkusa-pl.html
http://www.rogoznicaapartments.com/rogo ... azanj.html

We wrześniu w 2 osoby możesz jechać śmiało w ciemno.
Na Twoim miejscu nie zawracałbym sobie w ogóle głowy rezerwacją przez neta. :D
Ostatnio edytowano 13.06.2012 14:34 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 13.06.2012 14:33

justdorota napisał(a):Witam forumowiczów chciałam skierować pytanie do osób które były w Rażanj czy macie jakieś namiary na aparatment dla 2 osób? Czy realne jest znalezienie czegoś za 20E/ap we wrześniu? Jadę pierwszy raz i od 2 miesięcy szukam apartementu. Zależy mi na spokoju i dobrego miejsca wypadowego. Wybrałam Rażanj, ale ciężko mi znaleźć aparamenty ze stroną internetową.

ps. jestem tu nowa więc wybaczcie za pytanie, ale czy trzeba czymś zasłużyć, żeby odglądać zdjęcia, bo ich nie widzę :-( a może to kwestia mojej przeglądarki...

napisz do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
coś Ci fajnego i niedrogiego zaproponuję
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2012 14:35

Zielina74. napisał(a):napisz do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

No,jakżeby inaczej... :wink:

Gdzie Rażanj tam..........Zielina! :D :wink:
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 13.06.2012 14:56

anakin napisał(a):
Zielina74. napisał(a):napisz do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

No,jakżeby inaczej... :wink:

Gdzie Rażanj tam..........Zielina! :D :wink:

No właśnie! Jak Ty w ogóle mogłeś proponowac jakieś obce portale! ;-)
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 13.06.2012 14:58

Trochę zdjęć z Razanj

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1ed9489c40

Kiedyś umieszczałam je na Forum, ale jak przestałam opłacać konto na Republice, to znikły z serwera... Więc w moich postach o Razanj zdjęć już nie ma :-(
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2012 15:23

Zielina74. napisał(a):No właśnie! Jak Ty w ogóle mogłeś proponowac jakieś obce portale! ;-)

Coś kiedyś gadaliśmy o..............udziałach,nie? :wink:

http://www.crodea.pl/

:wink:
MARTYNKA2001
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARTYNKA2001 » 13.06.2012 15:44

justdorota napisał(a):Witam forumowiczów chciałam skierować pytanie do osób które były w Rażanj czy macie jakieś namiary na aparatment dla 2 osób? Czy realne jest znalezienie czegoś za 20E/ap we wrześniu? Jadę pierwszy raz i od 2 miesięcy szukam apartementu. Zależy mi na spokoju i dobrego miejsca wypadowego. Wybrałam Rażanj, ale ciężko mi znaleźć aparamenty ze stroną internetową.

Trzeci raz jedziemy do Chorwacji. Apartamenty za każdym razem załatwiamy za pośrednictwem Zieliny74. Polecam, napewno znajdzie Wam coś fajnego :hut:
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 13.06.2012 15:55

anakin napisał(a):
Zielina74. napisał(a):No właśnie! Jak Ty w ogóle mogłeś proponowac jakieś obce portale! ;-)

Coś kiedyś gadaliśmy o..............udziałach,nie? :wink:

http://www.crodea.pl/

:wink:

Uważaj z tą reklamą, bo nas z Forum wyrzucą... ;-)
chyba że masz znajomości u Admina ;-)
A o udziałach możemy pogadać poza forum ;-)
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 13.06.2012 15:56

MARTYNKA2001 napisał(a):

Trzeci raz jedziemy do Chorwacji. Apartamenty za każdym razem załatwiamy za pośrednictwem Zieliny74. Polecam, napewno znajdzie Wam coś fajnego :hut:

no cóż... dziękuję za zaufanie! :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2012 15:58

Zielina74. napisał(a):Uważaj z tą reklamą, bo nas z Forum wyrzucą... ;-)

Jaka reklama? 8O
Znalazłem w sieci...............podoba mi się...........więc pokazuje ludziom. :wink:
justdorota
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) justdorota » 13.06.2012 17:32

Zielina74. napisał(a):Trochę zdjęć z Razanj

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1ed9489c40

Kiedyś umieszczałam je na Forum, ale jak przestałam opłacać konto na Republice, to znikły z serwera... Więc w moich postach o Razanj zdjęć już nie ma :-(

Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Zielina zdjęcia są fantastyczne. Wysłałam maila na podany adres. Jeszcze raz dziękuję
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży