Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Razanij

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
papciu
Globtroter
Razanij

Nieprzeczytany postnapisał(a) papciu » 09.05.2006 10:27

Witam., W tym roku po raz pierwszy 9 i ma nadzieje nie ostatni) jade do Chorwacji. Szukam wiadomości na temat miejscowosci Rażanij(rogoznica)
_Leszek_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Leszek_ » 10.05.2006 14:31

A co byś chciał wiedzieć ?
pozdr.
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 10.05.2006 16:22

Dołączam się do pytania, Ja też pierwszy raz do Cro i do Rogoznicy. Interesują mnie ogólne wiadomości o miejscowości i okolicach no i przedewszystkim wrażenia i ogólna ocena ( bo różne opinie słyszałam)
_Leszek_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Leszek_ » 11.05.2006 21:04

Moi drodzy, Rażanj to nie Rogożnica, tylko mała miejscowość w pobliżu.
Nie mam zbyt wiele czasu, więc więcej moich opinii podam za jakiś czas, o ile ktoś sprecyzuje pytania.
A na razie :
link do Rażania
tu byłem
pozdr.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.05.2006 22:49

Tu jest relacja jednego z cromaniaków:
cromaniak/jacek77_relacja.html
a tu jest trochę o Rogoznicy:
http://www.croatiainfo.net/h_Rogoznica.html
papciu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) papciu » 12.05.2006 08:32

Wielkie dzięki za dotychczasowe informacje. Interesuja mie np. infpr,macje na temat ciekaych miejsc które można tam zobaczyc. Może ktoś ma jakies informacje na temat apart hotel MK. jestem także na etapie planowanie trasy przejazdu. Jade ze szczecina. MOże ktos ma jakies cxenne uwagi na ten temat. Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone