Ktoś chciał zobaczyć różnicę , oto co znalazłem.
http://support.sony-europe.com/dime/tut ... =DSLR-A300
Monte Christo napisał(a):no ale obróbka to mała porażka !(na niektórych gdzie robisz winiete to
reszta leci na leb na szyje, jakby obcy stali za plecami mlodych).Chyba, ze to efekt zamierzony).
ze ci nikt Panie Marku nie zwrocił uwagi to dziwne.
(no ale jak to z tamtego roku to na pewno się już wyrobiłeś )
Kadry dobre, na niektórych fotach czuć klimat.
Ogólnie to ok.
Tak się zastanawiam ile u ciebie kosztuje taka przyjemność
Bodzioch Marek napisał(a):Monte Christo napisał(a):Lightroom 2 posiadam full wersje zainteresowanym udostepnie prosze o kontakt na PW.
no i własnie, krzyczymy, że złodzieje nam kradną zdjęcia, ze stron, że ukradli nam radio z samochodu ... a jak to poczynanie nazwac...??
no proszę, chyba jednak nie masz oryginalnej wersji i nie czytałeś warunków licencji. No ale To akurat mozna łatwo sprawdzić.Monte Christo napisał(a):no prosze, a moze ja mam orginalna wersje ? wzioles to pod uwage ?
moze ktos chce przetestowac
Tak inaczej może przez 30dni.A skrypty mam nielegalne...?? strone robi firma i wiem że mają wszystko legal, a z twoim PSem już tak nie jest. No ale cóż, nie moja sprawa.Monte Christo napisał(a):LOL
slyszales o czyms takim jak try and bay ?
nikt ci tego nie moze zarzucic. (jesli nie masz klucza to nie uzywasz, bo ktos probuje sprawdzic produkt to inaczej nie moze).
Pozdrawiam, przeczytaj lepiej licencje na uzywanie skryptow ktore masz na swojej stronie.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja