AgaKon napisał(a):no witam
heh miałam już nie zaglądać na ten cholerny wątek ale coś mnie podkusiło
no Andrzejku chylę czoła zdemaskowałes mnie do końca haha podziwiam i już teraz wiem co Cię tak bardzo boli i dlaczego ta cała zawiść do mnie . No i co oglądnąłeś firmę podobala się doszłeś do wniosku dlaczego wkręcam czy troluje czy jak Ty to tam nazywasz oj chłopie chłopie z tego co sobię przypominam to niegdzie nie pisałam cześć jestem Aga mam takie i takie auto ( to nie forum motoryzacyjne z tego co wiem ) mam taką i taką przyczepę zarabiam tyle i tyle mieszkam tu i tu no ale Ty jesteś lepszy i sam do wszytstkiego doszłeś dzielny chłopczyk z Ciebie powinieneś się normalnie doktoryzować na moim przypadku bo szczerość w sieci to dziś żadkość
No nic chciałam tylko pozdrowić wszystkich a przynajmniej większość z przepięknej i słonecznej Istrii ( nie deszczowej jak tu co poniektórzy twierdzą ) a tym którzy już niedługo wyjeżdżają życzyć spokojnej i szerokiej drogi oraz miłego pobytu
PS . znikam z tego forum bo szkoda czasu mam nadzieję,że poniektórym ulży i poszukają sobię innego kozła ofiarnego
jacirg napisał(a):AgaKon napisał(a):no witam
heh miałam już nie zaglądać na ten cholerny wątek ale coś mnie podkusiło
no Andrzejku chylę czoła zdemaskowałes mnie do końca :twisted: :twisted: :twisted: haha podziwiam i już teraz wiem co Cię tak bardzo boli i dlaczego ta cała zawiść do mnie . No i co oglądnąłeś firmę :?: :?: :?: podobala się :?: :?: :?: doszłeś do wniosku dlaczego wkręcam czy troluje czy jak Ty to tam nazywasz :?: :?: :?: oj chłopie chłopie z tego co sobię przypominam to niegdzie nie pisałam cześć jestem Aga mam takie i takie auto ( to nie forum motoryzacyjne z tego co wiem ) mam taką i taką przyczepę zarabiam tyle i tyle mieszkam tu i tu no ale Ty jesteś lepszy i sam do wszytstkiego doszłeś :wink: dzielny chłopczyk z Ciebie powinieneś się normalnie doktoryzować na moim przypadku bo szczerość w sieci to dziś żadkość :wink:
No nic chciałam tylko pozdrowić wszystkich a przynajmniej większość z przepięknej i słonecznej Istrii ( nie deszczowej jak tu co poniektórzy twierdzą ) a tym którzy już niedługo wyjeżdżają życzyć spokojnej i szerokiej drogi oraz miłego pobytu
PS . znikam z tego forum bo szkoda czasu mam nadzieję,że poniektórym ulży i poszukają sobię innego kozła ofiarnego :wink:
:oops: rzadkość pisze sie przez "rz" (tak kiedyś uczyli w podstawówce). Jak na VIPa ze znajomością trzech języków obcych, nieznajomość własnego, toć wstyd. :oops:
FUX napisał(a):Wiecie co...
Zamknijmy ten temat, okryjmy go milczeniem i zapomnijmy banialuki, jakie były w tym poście napisane.
Aga sama zadecyduje, czy nas jeszcze odwiedzi, czy też nie.
Pozdrawiam
FUX
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi