AgaKon napisał(a):krakuscity no sciągnęłam Cię myślami bo właśnie szukalam Cię po użytkownikach żeby wysłać ponownie meila ale mi się nie udało błagam podaj mi go
Jest TU przy profilu.
AgaKon napisał(a):krakuscity no sciągnęłam Cię myślami bo właśnie szukalam Cię po użytkownikach żeby wysłać ponownie meila ale mi się nie udało błagam podaj mi go
AgaKon napisał(a):no i kurczę znowu walę byki i przeliterowywuje się Andrzejku Miodku przepraszam obiecuję poprawę ale za szybko klikam ...... a najbliższy McDonalds jest chyba w Pule a to jakieś 50 km stąd więc sam rozumiesz zresztą nie przeliczam nieczego nakasę
AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350 kurcze no nie mogę się zalogować na onet
AndrzejJ. napisał(a):AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350 kurcze no nie mogę się zalogować na onet
teraz są dostępne modemy,technika poszła trochę do przodu i grps jest juz przestażały,ci co chcą mieć internet cały czas kupili modemy i nie mają problemu z łaczeniem się z satelity przez satelitę
dariusz73 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350 kurcze no nie mogę się zalogować na onet
teraz są dostępne modemy,technika poszła trochę do przodu i grps jest juz przestażały,ci co chcą mieć internet cały czas kupili modemy i nie mają problemu z łaczeniem się z satelity przez satelitę
hmmm? a jakie to modemy ?
AndrzejJ. napisał(a):na przyczepie czepiasz zestaw złozony z anteny satelitarnej, konwertera oraz modemu satelitarnego i łaczysz się bezposednio z satelitą,a potem z cro.pl i masz nawet ,,ołt loka '' wcześniej go konfigurujesz w Polsce na kompie i działa
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi