Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ratunku !!!!!!!!!

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.06.2006 21:49

AgaKon napisał(a):krakuscity no sciągnęłam Cię myślami bo właśnie szukalam Cię po użytkownikach żeby wysłać ponownie meila ale mi się nie udało błagam podaj mi go

Jest TU przy profilu.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.06.2006 21:51

...
Ostatnio edytowano 01.06.2013 07:39 przez AndrzejJ., łącznie edytowano 1 raz
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 05.06.2006 21:56

Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350 :lol: :lol: :lol: kurcze no nie mogę się zalogować na onet :evil:
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 05.06.2006 21:57

przeciez ten post to napisalem ja i zaraz go skasowalem
chcialem sprawdzic czy zmieni sie moj status jak przekrocze 81 :lol:
czy o ten test chodzilo ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.06.2006 22:01

AgaKon napisał(a):no i kurczę znowu walę byki i przeliterowywuje się :oops: Andrzejku Miodku przepraszam obiecuję poprawę :wink: ale za szybko klikam :? ...... a najbliższy McDonalds jest chyba w Pule a to jakieś 50 km stąd :D więc sam rozumiesz zresztą nie przeliczam nieczego nakasę :wink:

Aga - to jeszcze ja będę "Miodkiem" :wink:
najbliższy McDonalds nie jest chyba w Pule - a w Puli.
Pozdrawiam i czekam na zdjęcia z Rovinj. To miasto też warto zobaczyć.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 05.06.2006 22:01

AgaKon broń boże nie używaj tego słowa przy chorwatach :D
kurcze to u nich...hm pewna męska część albo ja wolisz potocznie nazwanie kogoś (mężczyznę) :wink:
wiesz o co chodzi?
pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.06.2006 22:01

AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350 :lol: :lol: :lol: kurcze no nie mogę się zalogować na onet :evil:

teraz są dostępne modemy,technika poszła trochę do przodu i grps jest juz przestażały,ci co chcą mieć internet cały czas kupili modemy i nie mają problemu z łaczeniem się z satelity przez satelitę :wink:
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 05.06.2006 22:06

AndrzejJ. napisał(a):
AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350 :lol: :lol: :lol: kurcze no nie mogę się zalogować na onet :evil:

teraz są dostępne modemy,technika poszła trochę do przodu i grps jest juz przestażały,ci co chcą mieć internet cały czas kupili modemy i nie mają problemu z łaczeniem się z satelity przez satelitę :wink:

hmmm? a jakie to modemy ?
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 05.06.2006 22:14

Janusz :oops: :oops: :oops:

Madzia :lol: :lol: :lol: :lol: dzięki za info :wink:

krakuscity wysłałam potwierdź mi tylko czy doszło :wink:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 05.06.2006 22:19

Januszku jak możesz to poleć mi jeszcze ciekawe miejsca . Jutro jedziemy na Krk :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.06.2006 22:24

dariusz73 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):

hmmm? a jakie to modemy ?

na przyczepie czepiasz zestaw złozony z anteny satelitarnej, konwertera oraz modemu satelitarnego i łaczysz się bezposednio z satelitą,a potem z cro.pl i masz nawet ,,ołt loka '' wcześniej go konfigurujesz w Polsce na kompie i działa :wink:
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 05.06.2006 22:31

a mi zero maila :cry:

a jesli chodzi o KRK to jedz do Baski.
jedna z bardziej uroczych miejscowosci w CRO z ogromna promenada dlugosci 2km . Przepiekne widoki i rezerwat przyrody wokol miasta do zaliczenia. W sumie z taka lokalizacja jak Baska moze konkurowac niewiele miasteczek. Na najwyzszej gorze nad miastem jest cmentarz z koscilokiem ,po drugiej stronie miasta kolejne pasmo i droga ksiezycowa.Zreszta jedz i zobacz sama , nie pozalujesz.
Moge zapodac tu fotki ale wtedy twoja wycieczka straci urok
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 05.06.2006 22:35

AndrzejJ. napisał(a):na przyczepie czepiasz zestaw złozony z anteny satelitarnej, konwertera oraz modemu satelitarnego i łaczysz się bezposednio z satelitą,a potem z cro.pl i masz nawet ,,ołt loka '' wcześniej go konfigurujesz w Polsce na kompie i działa :wink:

takie cos to akurat mam, myslalem ze jakis inny news o ktorym nie wiem
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.06.2006 22:38

Wycieczka na Krk zajmnie wam pewnie cały dzień, warto tam zobaczyć miasteczka: Krk, Baska,Vrbnik (mapę na pewno macie 8) )
A czy Porec zaliczony? - bo najbliżej, o Rovinj już pisałem, że trzeba zobaczyć. Niedaleko Porec jest ciekawa grota Baredine.
http://www.istra.com/baredine/
ciakawe groty są też niedaleko od Porec- w Słowenii, Skocjanske Jame
http://www.park-skocjanske-jame.si/
jest też najbardziej znana Postojna Jama
http://www.poland-embassy.si/pol/inform ... stojna.htm
ale może dla Olivi to nie będzie atrakcja, bo jeszcze matutka i wiele z tego nie zapamięta.
Chorwacja (i jej sąsiedztwo) jest tak ciekawa, że jeden wyjazd to mało, choć akurat ta pora roku (czerwiec) sprzyja właśnie wycieczkom.
Ostatnio edytowano 05.06.2006 23:23 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 05.06.2006 22:40

Andrzejku skarbie przerobiłeś już 3 nick PLATON :roll: CEZAR :roll: ANDRZEJJ :wink: wiesz co kolejny wybierz może JUDASZ ten to do Ciebie będzie pasował IDEALNIE :twisted: :twisted: :twisted: wiesz co ja nie przeczytałam jeszcze żadnego konkretnego posta o Cro no może tylko o wiadomościach o gradobiciu szkoda tylko tych owiec no i tego że u Ciebie tak nie posypało , no ale cóż pewnie takeimu baranowi jak Ty udało by się uciec przed gradem..........to był mój ostatni post do Ciebie :!: :!: :!: typowa OLEWKA :lol: :lol: :lol: :lol:

Darek dzięki jutro napiszę jak było , jak tylko połączy mnie z onetem to odpisze :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi