AgaKon napisał(a):wojan napisał(a):Śledztwa ciąg dalszy:
Z powyższej wypowiedzi wynika,że mieliście jechać z mężem na dwa samochody i w większym gronie.Nic nie pisałaś,że zmieniły się plany wyjazdowe.
I pytanie trzecie(tu się powtórzę):
Prosimy o zdjęcie z aktualną chorwacką gazeta.
Myślę,że taki dowód zamknie usta wszystkim niedowiarkom.
Pozdrawiam.
a więc wytłumaczenie jest banalnie proste, mój mąż z moim szwagrem mieli jechać pierwsi a ja z moją siostrą za nimi różnica wyjazdu miała eynosić 2 godzinki góry trzy ponieważ ja musiałam być w pracy i pozamykać pare spraw przed wyjazdem , udało mi się jednak wyjść szybciej i w drogę ruszyliśmy razem zanim jednak to zrobiliśmy pojechaliśmy z mężem sprawdzić ciśnienie w kołach przyczepy i co się okazało mieliśy złe opony ( miały za małą mośność ) więc trzeba było je zmienić troszkę to trwało bo prawie dwie godziny więc zanim zaczęli zmieniać nam opony stwierdziliśmy żeby moja siostra jednak jechała z mężem i będziemy na telefonie i tak się też stało , mało tego gdyby oni nie wyjechali wcześniej tylko wyruszyli byśmy razem to nie mielibyśmy tego całego zamieszania na granicy ponieważ szwagier ma prawojazdy na wszytskei kategorie i to on mógł śmiało przejechać granice i jechac dalej niestety stało się tak ,że oni byli już 260 km przed nami i nie było sensu żeby wracali chociaż chceili my chcieliśmy jak najszybciej dojechac jak pisłam wczesniej małe dziecko ,deszcz, wichury i setki kilometrów przed nami a co do zdjęć to jest różnica ponieważ na pierwszym zdjęciu moja Oliwia ma raptem 3 miesiące a teraz ma 20 miesięcy nie mam na tym laptopie aktualnych zdjęć więc wstawiłam to co miałam
jesli jeszcze jakieś pytania to proszę [/quote]
no ,kupiłem czipsy i coca colę
mam pytanie o nośność opon !jaka jest wymagana w waszym przypadku?