Janusz Bajcer napisał(a):FUX napisał(a):JANUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czego ludzi na wieczór denerwujesz. Właśnie wczoraj w Empiku przeglądałem gazetkę. Ceny od 40.000 ale euro
Żegnam ozięble
FUX
A co? to już nawet pomarzyć nie można
A mnie już nie daleko do emerytury
dariusz73 napisał(a):rich72 napisał(a):
Ps. A Ty jaką furą ciągniesz campa :?:
kupilem 2 tyg temu nowego RAV4 specjalnie do ciagniecia przyczepy
dariusz73 napisał(a):Fux przeciez my mowimy o dieslu a nie benzynie, dokladnie 136KM jak podaje toyota
Janusz kamper to dobra alternatywa ale cos za cos. Stawiasz go na polu kampingowym i odpada jakakolwiek jazda po okolicy.Jak jestes sam z zona to wynajmujesz skuter i brykasz ale jak sa male dzieci to juz problem.I z tego co widze w Niemczech to w kampery to tylko emeryci wchodza, jak jest rodzina z dziecmi to przyczepa. Ja tez bym chetnie kupil kampera i ciagnal jeszcze RIB-a na haku ale wtedy odchodza mi okoliczne wycieczki.A z tego akurat niechcialbym rezygnowac.
robgot napisał(a):Tylu poważnych Ludzi dało się nabrać. Jestem na 99,999% nie właściwie na 100% pewien o prowokacji. Kochani nie wpuszczają was do Austrii i co robicie??! Wyjmujecie laptoka łączycie się w środku nocy i szukacie pomocy, jakiej pomocy, od kogo?? Po co?? Nie macie mapy i nie wiecie,że można jechać przez Węgry ewentualnie innym przejściem np. Znojmo 40 km obok albo Laa jeszcze bliżej. I to wszystko właściciel Audi A8 za 400000zł nie wierzę. AgaKon udało Ci się sprowokować całe forum, a nam padło na głowę chyba już bliskość naszych wyjazdów, temperatury i chęć zobaczenia Jadranu, i wygrzania swoich kości na plaży. Panie psycholog nie wyrzucaj swojego dyplomu miałeś rację! PROWOKACJA!!! PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
Takie posty dodają świeżej krwi i ożywiają forum. Gratuluję AgaKon. A jeżeli się mylę to życzę udanego wypoczynku. Jeżeli jesteś tak skora do robienia zdjęć na miejscu to zrób sobie foto z dzisiejszą gazetą. Niestety jestem niewiernym Tomaszem. Pozdrawiam zostało mi jeszcze 30 dni do wyjazdu jeszcze trochę i zacznę liczyć godziny.
Pozdrawiam Robgot
nie ustawiłam sobię jednej sieci i satelita namierzła cały czas różne satelity
krzysiek M. napisał(a):W Nysie sa 2 szt. audi S8. Zdjęcie Agakon nijak nie pasuje do pasażerek tych aut. Ciekawi mnie to niezmiernie, kimże to jest Agnieszka. Hej.
Wróc wszystko jasne, ale sie dziewczyna zmieniła
Już wiem kto to jest . Pozdrowionka dla pani Agi K.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi