dariusz73 napisał(a):jacht jak postawie to juz na stale, za duzy zeby ciagnac ale to za conajmniej 5-6 lat.
W sumie od prawka to powinienem zaczac i kupic jakiegos Landrovera lub itp. Zobaczymy jak to bedzie po wakacjach czy maly rav spelni swoje zadanie czy bede bluzgal przez cala droge....
zreszta moja zona ma egzamin za 2 dni na B+E wiec nawet jesli nie obnize DMC przyczepy to zawsze jakies alternatywne wyjscie mam. A pozatym z tego co czytam to ludzie czesto naginaja ten przepis o DMC 3,5 t i licza sie z tym ze zaplaca mandat i dalej w droge.
jak masz dieselka w RAVce - obojętnie którego to bez problemu da radę. I tak ograniczony będziesz przepisami i zdrowym rozsądkiem bo 1400 kg wróć 1300 kg trochę autkiem będzie huśtało nie tyle ze względu na masę przyczepki (choć oczywiście też) ale ze względu na jej długość i powstające momenty pionowe na kuli. Ale powoli i do celu.Zobaczymy jak to bedzie po wakacjach czy maly rav spelni swoje zadanie czy bede bluzgal przez cala droge....
dariusz73 napisał(a):ona ma 132 koni chyba, ,raczej na pewno
rav moze ciagnac 2t i ma dolaczany naped 4x4 wiec chyba by nie okreslili tego od tak sobie.Zostanie mi jeszcze ponad pol tony zapasu. A jak nie to najwyzej stane gdzies pod górką i wroce stopem
poza tym pomimo ze 132 koni tylko, to zawsze to mocny diesel, najwyzej bede nastepnym ktory wola RATUNKUUUU na tym forum
FUX napisał(a):JANUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czego ludzi na wieczór denerwujesz. Właśnie wczoraj w Empiku przeglądałem gazetkę. Ceny od 40.000 ale euro
Żegnam ozięble
FUX
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi