Prowokacja- Dlaczego nie wiem , a może :
Karnacja
aparycja
wdzięk
Inteligencja
urok osobisty
bezpretensjonalność
kasa
zabawa
nuda
ZN
ZNP
itp.....
robgot napisał(a):
Tylu poważnych Ludzi dało się nabrać. Jestem na 99,999% nie właściwie na 100% pewien o prowokacji. Kochani nie wpuszczają was do Austrii i co robicie??! Wyjmujecie laptoka łączycie się w środku nocy i szukacie pomocy, jakiej pomocy, od kogo?? Po co?? Nie macie mapy i nie wiecie,że można jechać przez Węgry ewentualnie innym przejściem np. Znojmo 40 km obok albo Laa jeszcze bliżej. I to wszystko właściciel Audi A8 za 400000zł nie wierzę. AgaKon udało Ci się sprowokować całe forum, a nam padło na głowę chyba już bliskość naszych wyjazdów, temperatury i chęć zobaczenia Jadranu, i wygrzania swoich kości na plaży. Panie psycholog nie wyrzucaj swojego dyplomu miałeś rację! PROWOKACJA!!! PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
Takie posty dodają świeżej krwi i ożywiają forum. Gratuluję AgaKon. A jeżeli się mylę to życzę udanego wypoczynku. Jeżeli jesteś tak skora do robienia zdjęć na miejscu to zrób sobie foto z dzisiejszą gazetą. Niestety jestem niewiernym Tomaszem. Pozdrawiam zostało mi jeszcze 30 dni do wyjazdu jeszcze trochę i zacznę liczyć godziny.
Pozdrawiam Robgot
Nie zdziwię się jak dostaniesz zdjęcie z gazetą
Wszyscy lubimy się bawić i lubimy jak jest zabawnie,dlatego temat cieszy się takim wzięciem,bo to my zrobilismy go zabawnym.
Slapol napisał ,że na ratunek odpowiadam - ziemniaki.
A przecież inaczej nie można. Bo albo ktoś naszą inteligencję ma za nic albo swoją. I chce się ośmieszyć co pewnie bez pomocy Slapcia i innych nie byłoby to możliwe,ale to już inny temat.
rich72 napisał(a):też miałem trochę ubawu z wynikłej sytuacji z kartoflami ale co niektórzy nie wiedzą kiedy skończyć i kiedy coś co na początku dla nas było zabawne zaczyna być poprostu niesmaczne lub wręcz prymitywne.robgot napisał(a):
Tylu poważnych Ludzi dało się nabrać. Jestem na 99,999% nie właściwie na 100% pewien o prowokacji. Kochani nie wpuszczają was do Austrii i co robicie??! Wyjmujecie laptoka łączycie się w środku nocy i szukacie pomocy, jakiej pomocy, od kogo?? Po co?? Nie macie mapy i nie wiecie,że można jechać przez Węgry ewentualnie innym przejściem np. Znojmo 40 km obok albo Laa jeszcze bliżej. I to wszystko właściciel Audi A8 za 400000zł nie wierzę. AgaKon udało Ci się sprowokować całe forum, a nam padło na głowę chyba już bliskość naszych wyjazdów, temperatury i chęć zobaczenia Jadranu, i wygrzania swoich kości na plaży. Panie psycholog nie wyrzucaj swojego dyplomu miałeś rację! PROWOKACJA!!! PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
Takie posty dodają świeżej krwi i ożywiają forum. Gratuluję AgaKon. A jeżeli się mylę to życzę udanego wypoczynku. Jeżeli jesteś tak skora do robienia zdjęć na miejscu to zrób sobie foto z dzisiejszą gazetą. Niestety jestem niewiernym Tomaszem. Pozdrawiam zostało mi jeszcze 30 dni do wyjazdu jeszcze trochę i zacznę liczyć godziny.
Pozdrawiam Robgot
Nie zdziwię się jak dostaniesz zdjęcie z gazetą
Wszyscy lubimy się bawić i lubimy jak jest zabawnie,dlatego temat cieszy się takim wzięciem,bo to my zrobilismy go zabawnym.
Slapol napisał ,że na ratunek odpowiadam - ziemniaki.
A przecież inaczej nie można. Bo albo ktoś naszą inteligencję ma za nic albo swoją. I chce się ośmieszyć co pewnie bez pomocy Slapcia i innych nie byłoby to możliwe,ale to już inny temat.
Powiem że obaj jesteście dla większości tego forum żałośni
Robgot http://moto.allegro.pl/showcat.php?id=1 ... view=gtext
nie wszyscy koniecznie kupują nowe auta a nawet jeśli tak to niektórzy po to pracują żeby się czegoś dorobić. Są też tacy, którzy mają mentalność skazującą ich na niepowodzenia życiowe i to nie tylko w sferze majętności ale również każdej innej. Ale nie martwcie się Panowie Tico też dacie rady nad jardan dojechać
Aga nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę (i to nie S8 i przyczepy) tylko tego że już nad Jardanem jesteś Przyjemnego pobytu z całego serca i liczymy na obszerną relację po powrocie
AgaKon napisał(a):
auto waży 2300
przyczepa 1300
- ja staram się w dyskusji pisanej (Miodek również jest zwolennikiem) używać dużych liter w słowach "Ci", "Ty", "Tobie", "Ciebie" ale oczywiście nie karzę Ci zmieniać nastawienia co do mojej osoby i związanych ze mną zaimków osobowych.Rich ,,hiba '' coś ci się pomyliło.Gdzie ty
Sprzedam dużą jednoosiową niemiecką
przyczepę campingową
HOBBY Prestige 545 TL
w idealnym stanie.
Dane techniczne:
- rok produkcji: 1990
- długość wnętrza przyczepy: 5,45 m
- długość całkowita razem z hakiem: 6,95 m
- wysokość: 2,50 m
- szerokość: 2,20 m
- masa własna przyczepy: 1150 kg
- dopuszczalna masa całkowita: 1300 kg
- badanie techniczne ważne do: 04.2007r.
Przyczepa 5-6 osobowa z salonem i oddzielną sypialnią zamykaną rozsuwanymi drzwiami z dwoma oddzielnymi łóżkami.
Na wyposażeniu:
- duży przedsionek (na całą długość przyczepy) użyty tylko raz
na jeden sezon,
- aneks kuchenny z lodówką Electrolux,
- kuchenka gazowa
- kuchenka mikrofalowa
- ekspres do kawy
- wyciąg kuchenny
- podświetlenie kuchenne
- zlewozmywak
- łazienka z WC opróżnianym z zewnątrz przyczepy
- umywalka
- brodzik prysznicowy
- dwa duże lustra
- liczne szafki
- duża szafa ubraniowa
- wiele mniejszych szafek i schowków,
- instalacja radiowo-telewizyjna (również satelitarna) ze
wzmacniaczem sygnału z wyciąganym masztem antenowym
- wszystkie okna są uchylne z moskitierami i żaluzjami,
- przyczepa posiada ogrzewanie gazowo-elektryczne z
systemem nadmuchu powietrza rozprowadzającym ciepło
- licznik energii elektrycznej
- butla gazowa
- pojemniki na wodę
- hak ze stabilizatorem jazdy
- nowe opony 195/65 R14
Przyczepa jest bezwypadkowa, zarejestrowana i ubezpieczona w Polsce, posiada ważne badanie techniczne do kwietnia 2007r.
Przyczepa nie była użytkowana w Polsce, dwa tygodnie temu została sprowadzona z Niemiec (od pierwszego właściciela), jest w idealnym stanie, bardzo zadbana !!!
Przyczepę można obejrzeć osobiście w Katowicach
W przypadku pytań proszę o telefon: 0-606-276-401
AgaKon napisał(a): to moje zdjęcie z moim dzieckiem
AgaKon napisał(a):
a czego nie kapujesz pytaj wprost
AgaKon napisał(a):Marisa my również pierwszy raz z naszą córeczką jedziemy w tak daleką podróż ma 20 miesięcy najdalej była nad morzem a mamy ok 700 km na szczęście moje dziecko całkiem nieźle znosi podróż Mąz wyjeżdża pierwszy z nią moją siostrą i jej mężem ruszają ok 13 :00 tak zasypia moje dziecko i śpi ok 2,3 godz dziennie więc już jest coś potem mała przerwa na obiadek Ja wyjeżdżam 4 godziny po nich więc musimy się gdzies spotkać i przesadzam Oliwę do siebie do auta , mam tam DVD w zagłówkach więc ze 2,3 będzie z głowy bo będzie oglądać bajki córeczka zasypia mi ok 20:00 więc już potem cała noc przed nami jedziemy na Istrię na poczatek więc mamy tylko ok 960 km chyba więc jakoś podróż nam zleci. Wydaje mi sie ,że dobrzejest wyjechać popołudniu zarzymać sie co jakiś czas na przerwę i jakoś droga zleci . Ach gdybyś chciała żeby Twoje dziecko częściej spało są w aptech takie syropki ziołowe polecam moi znajomi tak zawsze robią i bardzo sobię chwalą[/quote
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi