borboleta napisał(a):Nie czytalam tego calego watku...a chcialam tylko napisac, ze macie przesliczna coreczke!!
Ja czytałem i też tak sądzę jak Ty .
borboleta napisał(a):Nie czytalam tego calego watku...a chcialam tylko napisac, ze macie przesliczna coreczke!!
AgaKon napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):basko napisał(a):Jakie znaczenie ma to kto pisze panie ,,Psycholog ,, ważne abyśmy mieli na forum aktualne wiadomości z Cro.I oto nam wszystkim chodzi.Może z następnego postu wywnioskujesz,że to Oliwka Panie ,,P,,
a widzisz tutaj gdzieś w tym pisaniu aktualne wiadomości z cro bo ja nie panie ,,B''
wywal dupku ten swój dyplomik do kosza o ile taki posiadasz jak bym miła do czynienia z takim psychologiem to bym sie pochlastała
aktualne zdjecie z Cro
a to moje dziecko żeby nie było wątpliwości kretynie
co do alkoholu to był żart
AgaKon napisał(a):Andrzej no widzisz a o Tobie wiem najwięcej były PLATONIE LUB CEZARZE00 i kto tu jest TROLEM a żart napisany był do kogoś kto wiedział o co chodzi i co z dyplomem wywaliłeś
AgaKon napisał(a):blacha szczerze mowiąc to nie wiem ale chyba chodzi Ci o LUNA jak się rozejrze to będę wiedzieć więcej a i dzięki , buziaki dla kurczaczka
Andrzej w tej chwili kożystam z HT Mobila ale są jeszcze 2 sieci do wyboru co do kosztów minuty to się nie orientuje
AgaKon napisał(a):PRZEKROCZYLIŚMY DOPUSZCZALNĄ MASĘ CAŁKOWITĄ O 100KG I DUPEK AUSTRYJAK SIĘ DOWALIŁ JESTEM ZAŁAMANA NIE WIEM CO ROBIĆ RATUJCIE JAK JA MAM JECHAC DO CRO Z CZECH ALE NIE PRZEZ AUSTRIE
BOZE DOBRZ ZE WZIEŁAM LAPTOPA
Janusz Bajcer napisał(a):Bietka napisał(a):A ten mandacik płaci się gotówką czy kredytowy. I w jakiej walucie? Bo co zrobić jak np nie mam przy sobie kasy?? Jechałam kiedyś autokarem na wycieczkę do Dubrownika i kierowca wjechał w tył "celniczce" policjant kazał podjechać do najblizszej poczty. Czy w samochodach prywatnych jest tak samo??
Za "niemanie" świateł mandacik był 300 kun do zapłaty gotówką, było to w dr0dze do Cro, nie miałem tyle przy sobie, policjant zatrzymał dowód rejestracyjny i kazał jechać na stację benzynową (dobrze że była blisko-10 km) wymieniać euro, a na odstąpienie od wypisywania mandatu się nie zgodził (niestety za błędy i łamanie przepisów się płaci )
AgaKon napisał(a):.... w tej chwili kożystam z HT Mobila ale są jeszcze 2 sieci do wyboru co do kosztów minuty to się nie orientuje