Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ratunku !!!!!!!!!

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2006 11:37

....
Ostatnio edytowano 01.06.2013 07:33 przez AndrzejJ., łącznie edytowano 1 raz
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 04.06.2006 12:04

Ale np. boczki wsamochodzie proponujemy mu żeby były montowane w autoryzowanym punkcie obsługi.
- demontowane również :lol:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 04.06.2006 12:05

8)
Ostatnio edytowano 20.06.2006 19:13 przez AgaKon, łącznie edytowano 1 raz
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 04.06.2006 12:09

rich72 napisał(a):
rich a ja nie wiem co Cię tak śmieszy albo dziwi mam TV w przyczepie i DVD również bo moje dziecko uwielbia oglądac bajki ja sama z mężem co wieczór zapodajemy sobię dobry filmik więc co w tym dziwnego, nie mogę ganiać wieczorem po knajpach bo mam małe dziecko więc co mam robić może siedzięc i chlać co

kurcze dobrze że nas zawrócili z tą przyczepą bo jak by znaleźli u nas 12 butelek whisky to by dopiero było tyle tego wylać

hmmm teraz to już nic nie kapuję :idea: :roll:

a czego nie kapujesz pytaj wprost :?: :?: :?: :roll:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 04.06.2006 12:13

AgaKon napisał(a):
rich72 napisał(a):
rich a ja nie wiem co Cię tak śmieszy albo dziwi mam TV w przyczepie i DVD również bo moje dziecko uwielbia oglądac bajki ja sama z mężem co wieczór zapodajemy sobię dobry filmik więc co w tym dziwnego, nie mogę ganiać wieczorem po knajpach bo mam małe dziecko więc co mam robić może siedzięc i chlać co

kurcze dobrze że nas zawrócili z tą przyczepą bo jak by znaleźli u nas 12 butelek whisky to by dopiero było tyle tego wylać

hmmm teraz to już nic nie kapuję :idea: :roll:

a czego nie kapujesz pytaj wprost :?: :?: :?: :roll:

ja tez zwrocilem uwage na te troszke rozbiezne wypowiedzi
i tez nie bardzo kapuje, no ale to moze nie moja sprawa
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 04.06.2006 12:18

mam mala prosbe
powstrzymaj troszke swoj jezyk
za duzo tych dupkow i kretynow,
no chyba ze w ipie jest norma bluzgac na ludzi

pozdrawiam
ende
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ende » 04.06.2006 12:28

AndrzejJ. napisał(a):jak tych postów AgaKon nie pisze facet ,to wyrzucam swój ,,dyplom '' z psychologii do kosza

chyba z zaocznych... :P
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 04.06.2006 12:28

Sławek po pierwsze to co ma IPA z obrażeniem ,po drugie co żeście się tak czepili ??? po trzecie to Andrzej pierwszy mnie obraził i robi to do tej pory a ja nie jestem mu dłużna dlamnie jest betonem i sorki zresztą nie tylko mnie na tym forum już zbluzgał :? Ktoś mądry kiedyś mi napisał że najlepszą metodą na tego typa jest poprostu olewanie go i chyba tak zrobię
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 04.06.2006 12:31

Nie można powiedzieć że ona jest w IPA bo nie nalezy do służb mundurowych. Najwyżej jest przy Ipie
My prawdziwi Ipowcy odcinamy sie od takich zachowań !!!!
Za dużo szumu wokój jednej osóbki ( ale teraz to w modzie )
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 04.06.2006 12:43

blacha napisał(a):Co do grzebania, to moze byc taka sytuacja, ze celnik poprosi aby powyjmowac wszystko z torby,mysle ze odpowiedz :"sam se wyjmuj",nie poskutkuje :D
Ale z ta tapicerka, to jest genialne, musze to kiedys sprawdzic (jak dadza mi okazje) :D

Takie są przepisy,oni dlatego chca abyś wyjmował, a ty masz tylko udostepnić bagaż w celu przeszukania, a co on dalej będzie robił to jego sprawa
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 04.06.2006 12:47

mitam napisał(a):Nie można powiedzieć że ona jest w IPA bo nie nalezy do służb mundurowych. Najwyżej jest przy Ipie
My prawdziwi Ipowcy odcinamy sie od takich zachowań !!!!
Za dużo szumu wokój jednej osóbki ( ale teraz to w modzie )

a przepraszam od jakich ?????
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 04.06.2006 12:47

rich72 napisał(a):
Ale np. boczki wsamochodzie proponujemy mu żeby były montowane w autoryzowanym punkcie obsługi.
- demontowane również :lol:

nie mają do tego prawo.
Ale ty masz prawo, na ich koszt doprowadzic samochód do stanu pierwotnego, bo nie musisz sie na tym znać, i oni też
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 04.06.2006 12:49

Dzięki za zdjęcia, wprawdzie to Istria a nie Dalmacja ale zawsze Chorwacja. :D Najważniejsze, że jest pogodnie, na zwiedzanie wystarczy a popływać też się da.
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 04.06.2006 12:50

slawek66 napisał(a):mam mala prosbe
powstrzymaj troszke swoj jezyk
za duzo tych dupkow i kretynow,
no chyba ze w ipie jest norma bluzgac na ludzi

pozdrawiam

Ja popieram, wczorajszy wieczór był super dawno się tak nie ubawiłem.
Aga Kon jesteś na wakacjach, więc odpoczywaj.....
borboleta
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) borboleta » 04.06.2006 12:53

Nie czytalam tego calego watku...a chcialam tylko napisac, ze macie przesliczna coreczke!! :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi