AgaKon napisał(a):krakuscity a kiedy dokłądnie będziesz bo nie doczytałam moze przyjmiesz od nas zaproszenie Jesteśmy na Laterna Camp boksik 648 jak by co to zapraszam
AgaKon napisał(a):no dobra dziewczynki idę położyć się spać jutro podczytam jeśli jeszcze coś napiszecie oczywiście
rich a ja nie wiem co Cię tak śmieszy albo dziwi mam TV w przyczepie i DVD również bo moje dziecko uwielbia oglądac bajki ja sama z mężem co wieczór zapodajemy sobię dobry filmik więc co w tym dziwnego, nie mogę ganiać wieczorem po knajpach bo mam małe dziecko więc co mam robić może siedzięc i chlać co
kurcze dobrze że nas zawrócili z tą przyczepą bo jak by znaleźli u nas 12 butelek whisky to by dopiero było tyle tego wylać
AgaKon napisał(a):Janusz\ wiesz co dziwię się ,że jeszcze o cokolwiek pytasz :?
tak sobie podczytałam ic hyba nie macie pojęcia co to jest masa cłakowita auta ( chodzi mi tu o te ziemniaki )
auto waży 2300
przyczepa 1300
prosty wynik
dopuszczalna masa całkowita w kat B dopuszcza tylko prowadzenie pojazdów o całkowitej masie dopuszczalnej 3,5 tony stąd te pier.....100 kg
Niestety Austryjacy mają to do siebie ,że się czepiają ale pomijam szczegóły niestety prawda jest taka że ma prawo Cię zawrócić i ukarać mandatem ale oni to słózbiści i z tego są znani
wyobraź sobie,że nie używłam żadnej legitymacji i nie machałam nią nikomu przed oczami :evil: nie jestem tego typu osobą :?
moja wina że jestem za szczera i za dużo piszę o sobię :( teraz mam nauczkę :? ale to już moja sprawa :D
PS ....
co do mojego auta a może co niektórzy faceci mają jakiś problem ze sobą i nie mogą znieść ,ze mam akurat takie a nie inne auto :roll:
FUX napisał(a):Janusz.
Za długo pisałem swój post i znowu mnie ubiegłeś!!!!!
FUX
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi