Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ratunku !!!!!!!!!

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 22:39

... I JESZCZE RAZ WNĘTRZE AUDIKA... NO I LAPTOPYObrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2006 22:39

Na plaży w Cro trzeba teraz uważać na paparazzich,bo znajdą kolejną ofiarę i będzie powód do masażu boczków :wink:
Ostatnio edytowano 03.06.2006 22:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 22:40

Janusz Bajcer napisał(a):ZIBUŚ bo stracisz posadę :wink:
wyłącz caps lock'a :smo:

ok. wyłączam lock capsa :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.06.2006 22:42

Ja już nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: to chyba rekord, 9 stron w jeden dzień i to się chyba na tym nie skończy. :lol:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 22:42

AndrzejJ. napisał(a):
AgaKon napisał(a):no nieźle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dziś to się mogę pośmiać

:lol: :lol: :lol:

czy to prawda że ,żeby nie schodzić wogóle z plaży załatwiliście sobie To :roll: za 10 euro dziennie?
Obrazek
ech te bogacze :wink:

a na plażę...
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2006 22:43

Zibuś-Lędziny k.Opola czy inne?
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 03.06.2006 22:46

Suuuuper teraz musimy poczekać, aż kogoś nowego skaleczą na granicy.
A wielu sie wybiera.
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 03.06.2006 22:52

szaki17 napisał(a):Zibuś-Lędziny k.Opola czy inne?

inne, Górny Śląsk :wink:
szunaj11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szunaj11 » 03.06.2006 22:55

daisykf napisał(a):Suuuuper teraz musimy poczekać, aż kogoś nowego skaleczą na granicy.
A wielu sie wybiera.

Ja sie wybieram ale motorowerem to chyba austriacy przepuszczą :?:

Obrazek
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 03.06.2006 22:58

:wink:
Ostatnio edytowano 20.06.2006 19:11 przez AgaKon, łącznie edytowano 2 razy
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 03.06.2006 23:08

Janusz wyopbraż sobię,ze legitymacja pomogła fakt,że czekałam na pewnego pana prawie 1,5 godziny ale było warto bo przyniós nam zapłacony mandat całe 360 euro w zębach i przepraszał zapraszając do przejechania granicy ale mój mąż był na tyle ambitny że powiedział tylko że woli przekroczyć granice gdzie indziej niż w tym powalonym kraju i podziekował

Andrzej a Ty się w końcu osrasz i gówno z tego będzie

idę poczytac dalej :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 23:10

Witaj.
Czy możesz już "na spokojnie" wyjaśnić to całe zajście w Austrii-czego dotyczyło to przekrocznie dopuszczalnej masy o 100 kg.
Czy całego zestawu auto-przyczepa?
Pozdrawiam
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 03.06.2006 23:22

Janusz\ wiesz co dziwię się ,że jeszcze o cokolwiek pytasz :?

tak sobie podczytałam ic hyba nie macie pojęcia co to jest masa cłakowita auta ( chodzi mi tu o te ziemniaki )

auto waży 2300
przyczepa 1300

prosty wynik

dopuszczalna masa całkowita w kat B dopuszcza tylko prowadzenie pojazdów o całkowitej masie dopuszczalnej 3,5 tony stąd te pier.....100 kg

Niestety Austryjacy mają to do siebie ,że się czepiają ale pomijam szczegóły niestety prawda jest taka że ma prawo Cię zawrócić i ukarać mandatem ale oni to słózbiści i z tego są znani

wyobraź sobie,że nie używłam żadnej legitymacji i nie machałam nią nikomu przed oczami :evil: nie jestem tego typu osobą :?

moja wina że jestem za szczera i za dużo piszę o sobię :( teraz mam nauczkę :? ale to już moja sprawa :D

PS ....

co do mojego auta a może co niektórzy faceci mają jakiś problem ze sobą i nie mogą znieść ,ze mam akurat takie a nie inne auto :roll:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.06.2006 23:27

AgaKon napisał(a):wiesz może gwiazda to ja nie jestem ale do troli też chyba się nie zaliczam
W pewnym sensie - pozytywną gwiazdą na forum jesteś, trollem na pewno nie i takie słowo z moich ust nie wyszło. Sądziłem, że chcesz parę osób wkręcić. Zresztą wiele osób odebrało to na wesoło a jak teraz czytam tak nie było. Widać, że jesteście fajną rodzinką , miło będzie Was osobiście spotkać w Chorwacji. Zaproszenie jest aktualne.
Pozdrawiam :wink:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 03.06.2006 23:33

krakuscity nie wiem dlaczego gwiazdeczką :roll: chyba faktycznie zmienie swoje zdjęcie na trola mioże niektórym ulży i będę miała spokój i będę mogła normalnie bywac na forum :wink: Cro zacvhwyciła mnie swoimi urokami chociaz widziałam narazie tyle co z okna uta ale to już coś :D co do spotkana jestem chętna jak nie wiem co tym bardziej że Plumek już mi to proponował :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi